Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-04-06

Putsning på Skuggarvstempot

"Ska bara ut för att rulla en sväng" Tog denna bild ute på riksvägen eftersom Adam Steen ringde mig vid mitt första försök till bloggfotografering och ville tala om att han sett mig.

Dagen gick och jag kände att det vore trevligt med lite cykling idag. Man ska ju attackera när man är som tröttast och eftersom jag igår kände mig som ett vrak så borde jag vara någonstans nere i källaren idag. Började dagen med storstädning hemma följt av storhandling så jag var verkligen inte i toppform på eftermiddagen. Är man inte snabb så kan man ju alltid ägna sig åt tempo...
Som ni kan se så är det ingen helt lätt tempobana det här. Jag brukar börja med att spurta mig stum i startbacken så jag inte kan hålla fart utför och på platten, när klättringarna väl börjar är jag redan rökt.
Succé!
Topphastigheten var ändå 73 km/h idag, så i någon sekund var jag riktigt snabb!
Vinden kom från nordost idag, kul genom Sundborn och kul från Skuggarvet, men i övrigt var det väl inget barnkalas direkt. En dag utan vind och benvärmare så tror jag absolut att mer tid kan kapas. I sista klättringen mötte jag Team Kalas mäktiga buss vilket givetvis höjde min moral rejält.

Skorna var så trötta efteråt att de inte ens orkade gå upp för trappen

Siffror +ANNAT från passet:

Tiden 31.20 räcker visserligen bara till en placering ganska långt bak i fältet. Men jag är bara 28 sekunder från att ge Darvell, Westergren och Marcus Johansson pisk. Skulle jag åka 55 sekunder snabbare skulle jag ta 7:e bästa tid! Det finns hopp och jag var ju 1:36 snabbare nu än för bara två veckor sedan!

7 kommentarer:

  1. Följande kommentar visar nog bara hur lite man egentligen fattar; men ett "varv" är inte det en sträcka med start och mål på samma ställe?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Var hittar du varv någonstans?

      Radera
    2. Eeeeeh, läste Skugg(v)arvstempot. Doh...

      Radera
  2. Varför engelska enheter??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är Garmin Connect som tror att folk vill se engelska enheter. Klickar du på Visa detaljer så kan du ändra till metriskt.

      Radera
  3. Hur farao lyckas du bränna nästan 800 kalorier på en halvtimme? Själv är jag glad om jag bränner 600 på en timme.

    SvaraRadera
  4. Fråga Garmin hur dom räknade ut det där. Jag bara cyklar jag. Du får börja ta i mer då? :)

    SvaraRadera