2012-04-17

Gårdagens elände och succé samt dagens livestream

Där står Monarken med sina valpögon och ser så oskyldig ut, men så fort man sätter sig på den förvandlas den till en liten djävul. Igår vann den. Mina ben var totalt jättegrisiga så jag kunde nästan inte ens spurta. Men det behövs spurter och pang-pang nu, så det är väl bara att bita ihop och invänta resultatet.

Med tanke på katastrofchockkrissnökaoset i morse där det var totalstopp i trafiken i flera timmar på sina håll och att det regnade från lunch så trodde jag inte på någon större uppslutning på dagens barn- och ungdomsträning. Så fel jag hade.
Barn bryr väl sig inte i om det bara är någon enstaka grad varmt, duggregn i luften och blött överallt? Mina egna barn började ta på sig kläderna redan en timme före träningen, så taggade var de!

Gröna gruppen är bäst!

Ni vill väl också vara med? Klockan 18-19 på måndagar. Samling vid Lugnets campingreception. Denna gruppindelning har vi för barn och ungdomar. Niklas.Bjerring@athenanordic.se tränar en grupp ungdomar i åldern 14-16 också.
Grön grupp födda 2007-08
Blå grupp födda 2005-06
Röd grupp födda 2003-04
Svart grupp födda 2002 el tidigare
För föräldrar har vi en föräldragrupp där man kan vara med och prova på MTB. Tanken där är att man cyklar samtidigt som barnen och det sker i ett lugnt tempo så alla hinner med. Mer erfarna motionärer och veteraner kan köra med de äldre ungdomarna (deras tider och samlingsplatser kan dock variera något så kontakta Niklas först!).

Idag börjar Giro del Trentino, ett etapplopp på fyra etapper som visas på Eurosport.
Sändningsstart för Eurosport och livestream är 14:45 idag, 13:00 imorgon, 14:30 på torsdag och 14:30 på fredag.
Live stream Giro del Trentino
Live stream Giro del Trentino
Live stream Giro del Trentino

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar