Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-04-10

8 + 12 minuter

Kvalité gånger två idag alltså, tempopendling på morgonen och intervaller på eftermiddagen

Pulsen var slö som i morse, kan bero på många saker givetvis men jag tuggade på så mycket som mitt huvud kunde förmå mina ben att vrida runt dom där pedalerna. Är säkert bra för något men i natt måste jag sova. Benen är skönt slitna nu kan jag lova efter dagens dubbla stumpass. Uppstigning om mindre än sju timmar så jag dräller inte här så länge i kväll. Tog, givetvis, några bilder för er också under hemcyklingen:

Ah. Förresten. Min bakskärm har gått sönder. Fästet vid bromsbryggan har gått sönder på ena sidan så skärmen hänger ner på däcket där (inte så konstigt att morgonens tempopendlingen gick tungt på slutet!?). Vet inte riktigt vad jag skall ta mig till. Tror dock att jag köpte två uppsättningar skärmar i höstas och borde därmed ha ett extra fäste någonstans... Morgondagens projekt. Imorgon snabbpendlar jag nog på racern om det inte frusit ute eller ösregnar. Behöver tid i den sadeln och fart i benen.

2 kommentarer:

  1. Min pendlarcykels bakskärm är lagad med tejp. Så'n där bred plasttejp från Beijer Bygg. Funkar bra. Höll ett dyrgt halvår förra gången. Skulle köpt ny skärm innan vintern men det blev inte av, se'n var det inte skärmsäsong längre, så det blev en vinter till med ny tejp. Håller ihop än.

    SvaraRadera
  2. Jag skulle behöva en riktigt bra dubbelhäftande tejp. Men eftersom skärmar är så billigt så köper jag hellre nytt om jag inte har en ny hållare. Kan vara värt dom pengarna för att slippa att skärmen ramlar ihop igen när jag är någonstans långt borta.

    SvaraRadera