Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-01-15

Söndagscykling

Hej hej världen!

Idag blev vi sju stycken som startade dagens distanspass, Niclas Brus har dock inte varit riktigt kry den senaste tiden så han tog det kloka beslutet att inte slita sig med längre än nödvändigt. Efter 20 minuter hade vi tagit oss över första backarna ut ur stan och det var traditionsenlig hög fart som gällde. Härifrån lugnade  dock det hela ner sig och vi körde en riktigt mysig söndagstur, precis vad jag behövde! 
Efter att ha lyckats undvika tätpositionen i en timme och 24 minuter så kom jag plötsligt upp längst fram och då stannade jag där i 40 minuter. Vi hann med en mäktig skyltspurt också där Joel Håland, Martin Eriksson och jag sprintade i motlutet mot Strand. Pulsen rusade upp till 193 och belöningen för det blev en andraplats. Sommaren 2012 blir ju mitt stora spurtarår, så det var väl bra att jag fick träna på det. 
När vi kom tillbaka till Falun och Hosjö så delade vi på oss, Göran Eriksson, Lars Bleckur och Martin åkte in till stan och Joel, Jesper Hjortsberg och jag åkte mot Sundborn för en skarvning. Jag hade väntat mig en slaktskarv men det gick behärskat ända fram till backarna upp mot Skuggarvet och givetvis backen från Skuggarvet också där det wattades på desto mer. Jag slapp släppa och känslan idag var så mycket bättre än förra veckan, men så gick det ju betydligt lugnare idag och på snällare vägar också. När vi kom in till Falun för andra gången så rullade jag hem och Joel och Jesper skarvade ytterligare. 

Vi var sju tappra som rullade ut ur Falun idag

Här var vi bara tre som var på väg från Danholn mot Sundborn

På väg från Lilltäkt till Hobborn för att därifrån ta oss ann Skuggarvsalperna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar