Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-01-05

I Stockholm

Det obligatoriska Barkhytte-fotot när vi var på väg ner till Stockholm, det är alltså här som Johan Landström vuxit upp!

Jag körde till vi var någonstans i närheten av Uppsala, då tog frugan över rattandet. I Gävletrakten vräkte det ner snö. När vi kom fram hit var det uppehåll och -1. Det ska vara solsken och någon minusgrad imorgon, perfekta förhållanden alltså. Vi får se hur många som dyker upp, förhoppningsis blir vi någonstans mellan fem och tio tappra vintercyklister. Min kropp har varit allt annat än okej sedan den där Rapha Festive 500. Ont i benmusklerna, svinont i ryggen och jag har hostat en del och varit lite snorig. Har vilat fem dagar nu men imorgon kör jag, om inte annat för att rätta till muskulaturen igen. Det var nog rätt dumt att vrida ur kroppen under sista turen i den där utmaningen...

Såg det här när vi var och hyrde film tidigare idag, lite lustigt väl?

När barnen tittade på filmen om Zhu Zhu pets så somnade jag på svärmors vardagsrumsmatta. Power-nappade också på bussen på väg hem från jobbet idag. Denna trötta kropp behöver sömn. Har inget nyårslöfte, men mitt trettondagsaftonlöfte får bli att jag ska bli bättre på att ge min kropp sömn.
Frugan och svärmor bäddade åt mig när jag låg där och fulsov på mattan så när jag vaknade vid åttasnåret så fick jag erbjudande om att gå och lägga mig på en gång. Men jag höll mig uppe och tog tag i mig själv och min sargade inkorg. Nu är den tom och jag kan sova gott i natt!

Tack och adjö för idag, om elva timmar står jag vid DN/EX i Akalla iförd cykeldräkten.

1 kommentar:

  1. Egentligen ska man inte skriva sånt här fjolligt här kanske men - jag älskar dig tokigt mycket. Du snarkar högt! Puss

    SvaraRadera