Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-01-18

Har knappt haft tid för egobloggande på grund av ideellt arbete!

Ligger här i soffan och förhör frugan inför en tenta hon ska på imorgon. Hon studerar till sjuksköterska, eller SSK som dom säger. Så man kan väl i princip säga att jag också blir utbildad SSK eftersom jag hjälper henne inför en del av tentorna och därmed lär mig ALLT.
Mycket krångliga ord och förkortningar dom jobbar med, varför göra något enkelt?

Var på styrelsemöte tidigare i kväll med Falu CK. Trodde kanske att vi skulle bli för få men så trillade några in och vi blev tillräckligt många för att kunna genomföra mötet och fatta beslut. Trodde mötet skulle gå snabbt, men jag gillar nog att snacka cykel för mycket så det tog 2.15 ungefär.
I övrigt har det inte hänt så mycket cykligt idag, bara fortsättning på mejlkonversationer som jag nämnt i tidigare inlägg. Har inte tränat heller, tänkte göra det efter styrelsemötet men frugan ville ha hem mig för plugghjälp och jag har ju ändå cyklat tre dagar i rad och har för avsikt att cykla nästkommande två dagar, så en vilodag är ju inte hela världen. Blir annars klent med cykling i helgen då jag ska åka bort. Troligtvis helvila under lördag söndag med andra ord.
På fredag är omröstning i finalen av Rapha Festive 500, jag blir nervös när jag tänker på det. Det har blivit elva finalister och man ska rösta på Raphas Facebooksida. Ni får gärna (läs: ni måste) rösta på mig då, och be era vänner, fruar, farbröder och värsta fiender att rösta på mig. Okej? Tillsammans är vi starka, tillsammans kan vi vinna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar