Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2012-01-26

Dödsvirus

Det är ju inte första gången jag har något skit i halsen direkt. Blir så himla trött på mig själv. Ni fattar väl att om man jobbar heltid och dessutom tränar ibland så lär man också sova? Tydligen tror inte jag det!? När jag var ung (23-24!?) så "behövde" jag ungefär tio timmar sömn, minst åtta i alla fall. Sov jag fem timmar var jag ju förstörd sedan. Det kunde kanske gå en natt, men då kompenserades det rejält sedan. Nu för tiden ligger jag på fem sex timmar per natt. OCH NU SITTER JAG OCH BLOGGAR ISTÄLLET FÖR ATT SOVA. Så, ni förstår ju själva att det inte är synd om mig, utan rätt åt mig.
Idag tänkte jag trotsa halseländet, det är ju bara tjockt och gör ont när jag sväljer... Så jag bytte om i morse. Packade min väska och gav mig ut för att öppna förrådet då jag upptäckte att jag inte hade nyckeln dit! Ridå. Ville inte vända upp och ned på lägenheten eftersom alla sov så jag kollade bara på nyckelställena (ordvits!) innan jag gav upp. Bytte om till vanliga kläder och gick ut och ställde mig i busskuren. Pendlargrejerna har för övrigt stått i köket sedan i tisdags, skam den som ger sig! Men men, jag biter väl i det sura äpplet och vilar en vecka, en månad, ett kvartal, ett år, ett deccenium osv.

Jag har idag slagit av på takten i den där interwebztävlingen hos det där cykelklädesmärket. Dels för att det är drygt att slänga ut samma länk hela tiden (att ni inte bara allihopa gillade på en gång då!?), plus att det har "fuskats" i tävlingen och så har jag fått några sura meddelanden från folk med färre röster än mig, och dess vänner. Inte så skön stämning alltså. En person fick typ 1500 gilla-markeringar på någon timme. Fint så, det går ju att köpa Gilla-markeringar på nätet så det luktade lite fusk där. När det hände så fick vi övriga med många Gillanden höra att vi minsann var lika dåliga vi, då vi ju faktiskt röstfiskade (i en omröstning!). Så jag har taggat ner. Kommer ändå inte få flest Gilla om inte ett mirakel inträffar eller de som är före mig diskas. Just nu är jag trea och klockan 13:00 avslutas tävlingen. Så, även om tävlingen idag inte har känts så helkul så finns det ju saker som varit väldigt kul.
Jag är ju nämligen näst intill chockad över allt stöd jag fått från er som läser här och känner mig på ett eller annat sätt. Så många Gillanden (över 1200 stycken nu) och så många som delat länken för att hjälpa mig (tack Micke!). Jag är uppriktigt sagt rörd. Det, och att jag var med i cykelklädesmärkets första finalcut på 10 pers har gjort hela min upplevelse av detta till något bra och jag kommer nog minnas detta länge.
Den här tävlingen var stor för mig. Har funderat (och fått frågan) om jag inte skulle ta och skulle sälja cykeln (om jag vann den) och ge pengarna till (exempelvis) cancerfonden. Men eftersom gränsen för fusk är lite otydlig ville jag inte att juryn skulle tycka att jag försökt skaffa mig en otillåten fördel genom en sådan gest. Tävlingen handlar ju om vilket bidrag som är bäst, inte vem som skall förvalta priset på bästa sätt och jag skulle nog få några extra Gilla om jag skänkte bort priset till välgörenhet.

Hjälporganisationerna ska dock inte gå helt lottlösa ur den här tävlingen. Tidigare i veckan funderade jag lite på meningen med den här tävlingen och vad jag man skulle kunna åstadkomma för en god sak, istället för att jaga ett resultat i en egotävling. Varför lägga ner denna möda på att vinna något pris i en tävling, när jag skulle kunna lägga ner samma möda på något som ger något bra tillbaka och en garanterad vinst istället? Så jag har bestämt mig för att köra lite insamlingar för välgörande ändamål detta år. Har ett par idéer på hur det där ska gå till, men det får ni ju reda på när det är dags.

Så. Det var lite osamlade kvällstankar. Nu är det sovdags!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar