Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-10-31

Björbo: check!

Ja, alltså. Idag har jag jobbat bara. Lyckades vintertidsklanta mig också då klockan i bilen tydligen inte ställer om sig själv(!!!) så jag slutade en timme tidigare än jag tänkt mig.
+ Ännu ett företag har anslutit sig till adventskalendertävlingen!
- Måste jobba bort inkorgen!

Lite fler bilder och annat från Kungsancrossen

Foto: Glenn Viksten

Foto: Patrik, fler foton finns här

Foto: jbpfoto, fler hittar ni här

Foto: Andreas Nyström, fler finns här

Ja, alltså. Den här Kungsancrossen är ju verkligen ett superbra arrangemang. Mitt i Stockholm, mycket folk, proffsigt skött, spännande tävlingar och lättöverskådlig bana. Sen är kanske inte stenplattor, blöta höstlöv på asfalt och gatsten och en miljon kurvor per varv min paradgren. Men det är ju bara att bita ihop och göra sitt bästa. En av tjusningarna med cross är ju att man behöver vara väldigt komplett och kunna hantera en mängd olika underlag. Nu blev jag 16:e av 27 fullföljande och 34 startande så jag var ändå ganska långt ifrån sist. Skulle vilja påstå att jag var långt ifrån att bli varvad också, att inte bli varvad var ju faktiskt ett av mina mål med dagen. Men mitt stora mål var att njuta av tillställningen och ha förbaskat kul, något som jag klarade med bravur!
Bland det bästa med cykeltävlingar är ju alla otroligt trevliga människor som finns där, och många av dom hejar dessutom på mig! Kanonskoj ju.
Ni vet ju att jag frågade i bloggen om det fanns några företag som var intresserade att sponsra en adventskalendertävling som jag tänkte ha här i bloggen? Med det smådesperata inlägget hoppades jag på att i bästa fall kanske få in ett par priser. Resten tänkte jag att jag nog får tigga personligen eller bara nöja mig med ett par. ÄRAN är ju ändå det viktigaste i tävlingar, visst? Men nu har det ju faktiskt rasat in priser till tävlingen. Bara i helgen har jag hämtat in priser värda någon tusenlapp. Tror det blev tre eller fyra nya priser bara genom Stockholmsbesöket och totalt är det nu över tio priser till tävlingen, och fler är på gång! Supermegadunderkul! Än finns chansen att haka på stora pris-tåget om du eller ditt företag vill sponsra och synas lite här i bloggen i samband med tävlingen.

Avslutningsvis kan jag berätta att det är stor höst-REA på min Oltre, nu endast 42.000:- (förr: 84.950:-).

2011-10-30

Bilder STHLM Cyclocross 2011

Här kommer några bilder jag hittat via HappyMTB, har ni fler så får ni gärna tipsa/mejla mig. Valde att bara visa dom bilder med mig på här i bloggen, men bakom länkarna gömmer sig givetvis bilder på många fler tröttingar.
Foto: Jonas Larsson, fler finns här

Foto: Andreas Nyström, fler hittar du här

Fredrik Winberg har ett gäng bilder här och så har Edvard Wendelin ett gäng bilder här.

Live stream Cyclocross Superprestige Zonhoven

Gårdagens tävling i Stockholm gav väl mersmak? Idag 15:00 startar Superprestige #2!
http://sports-livez.com/channel/ch-3.php
http://sports-livez.com/channel/ch-5.php

2011-10-29

Några bilder, en film +ANNAT från STHLM Cyclocross i Kungsträdgården

På en bana med så många kurvor blir det ju väldigt många mikropauser, vilket gör att det går att köra på igen i igångdrag efter igångdrag. Tyvärr har ju nu i höst varit ganska så långsam i starterna och inledningen av CX-träningar och tävlingar. Så också idag. Vi startade samtidigt som dameliten och vinnaren Kajsa Snihs låg länge flera placeringar framför mig. Men efter ungefär en kvart började jag få lite fart på ekipaget och tappade inte längre utan började köra jämnt med de framför mig. Det gav ju positiva tankar och jag pressade mig lite hårdare och började plocka in sekunder på de framförvarande cyklisterna. Från minut 18 så avancerade jag hela tiden och efter ungefär 19 minuter passerade jag Snihs som verkligen gjort en stark inledning och därmed slagit knock på damklassen. Kikade framför mig i tävlingsbanan och såg Pontus Pumpen Johansson ett antal placeringar fram och jag lyckades gräva fram ytterligare krafter. På en bana med så lite trampande och mycket svängande är det svårt att göra så speciellt stora skilnader i tempot då det hela tiden är inbromsningar och kurvtagningar. Med bra kurvteknik så tjänar man massor på en bana som denna. Min teknik började sitta bra efter dom där 20 inldande minuterna. Inför start så sänkte jag styret 1 cm och sadeln 0.5 cm. Detta eftersom jag ville få ner tyngdpunkten lite då jag kände mig lite väl hög och ostabil under uppvärmningen. Mot slutet av tävlingen hade jag närmat mig två killar till men det var ett eller två varv för sent så jag hann aldrig ikapp, körde istället kontrollerat under sista varvets andra halva för att inte ställa till med något tok.
Stort tack till Adam Steen som lånade ut sitt bakhjul till mig!

Tog några bilder före och efter mitt race också, senare i inlägget finns filmklipp, Garmin-data och intressanta pulsfakta! Har ni snygga bilder på mig i synnerhet eller kanske Prestigeklassen i allmänhet så får ni gärna tipsa/mejla mig.
Hittade en tvätthall i Hallonbergen, och tur var väl det då jag smetat på härlig Ursvikslera på cykeln. Min vanliga cykelväg in till stan var avstängd så jag "genade" genom att irra genom Ursviksskogen och dess lerfält.

Se så ren och fin den blev! Hoodsen återfick sin vita färg och styrlindan blev så ren att jag slapp köpa ny.

Anders Stenberg trasslade till det lite vid en av sina påstignignar

Totalledaren i Superklassen, Robert Österling är på väg upp i sadeln igen

Cyklister cyklister cyklister!

Vinnaren i Superklassen, Anders Stenberg (till höger) varvar en cyklist på väg ner för rampen

Kamp om andraplatsen mellan Stefan Carlsson i vitblått och Robert Österling i gult, Robert lyckades till slut knipa den strax före Stefan.
Dagens segrare: Matthias Wengelin
Mikael Flockhart med sin gamla cykel i bakgrunden, efter målgång fick han nya kläder och ny hoj då han byter cykelmärke från CUBE till Corratec.

Darvells blodiga knä. En ganska vanlig åkomma hos den gode Skuggarvssonen. Idag sportade han en helt splitterny Merida då det så sent som igår blivit klart att han och Team Kalas byter från Giant till Merida.

Jag tittade in till Bianchi Café & Cycles då jag ju som bekant är på jakt efter en sadelväska. Tyvärr var det slut på Bianchi-sadelväskor så jag fick rulla därifrån tomhänt. Fick dock en trevlig pratstund med säljaren på plats och kikade lite på 2012:or.

Matthias Wengelin, vinnare i Prestigeklassen och tävlandes för Team Kalas värmer upp genom att hoppa över löphindren.

Det syns ju att GPS:en hade svårt med kontakten när jag cyklat under bron och sedan åkte längs husväggen..
Snittpuls: 181 (92,3% av maxpuls!)
Maxpuls: 190 (97% av maxpuls)

Resultat STHLM Cyclocross

Jaha, ingen vinst idag heller...

Största bilden på mig

Hittas hos Monark i Vansbro. Om något år eller så när dom inte ska använda den mer så ska frugan och jag få den till vårat sovrum!
Här i Husby har vi vaknat och ätit frukost, det är dags för mig att tömma mobilens minneskort och plocka fram allt inför cykeltävlingen, ni kommer väl till Kungsträdgården? 13:20 startar vi. Har en ny cykel-outfit dagen till ära. En uppsättning vinterkläder som är ruskigt snygga och ett par riktigt grymma handskar. Handskarna är perfekta för den här tiden mellan sommar och kall vinter. Blir perfekt att ha inför och efter tävlingen så jag kan vara snygg utan att frysa.

2011-10-28

Hej hej världen!

Det har legat på lite idag men nu är vi äntligen på väg mot Stockholm. Sitter här i bilen och tar kort på min nya mössa åt er. Hade igår förhoppning om att hinna röra på benen och topsa cykeln idag. Har inte hänt. Det blir två vilodagar och massor av mil i bil istället. Tur att frugan kör, annars hade nog högerbenet krampat ihop totalt. Eftersom det regnar nu så är väl cykeln "ren" när vi kommer fram till Husby. Ska bli kul att tävla i Kungsträdgården imorgon, trots att själva tävlingsbanan inte är någon personlig favorit. Dessutom är den ju lite väl kort så jag får nog kämpa lite om jag inte ska bli varvad. Å andra sidan kan ju en varvning innebära lite värdefull TV-tid, då TV10 ju ska filma loppet för en eftersändning. Lyckas jag dessutom fälla täten vid den eventuella varvningen så är ju TV-tiden garanterad!

2011-10-27

Har väl varit i Jerusalem idag då

Eller på Jerusalem Pizzeria i alla fall...
Den här skyltningen gillar jag

Den här var väl kanske inte riktigt lika vacker, men väl funktionell. Ingen missar ju vad som finns här, bortsett från att dom inte skyltar med att dom också har resebyrå där inne!

Maten var det inget fel på, överraskande gott faktiskt! Lunchen kostade 79 pix och bestod av "Grillade kyckling klubba med ugnsskivad potatis & citronsås". Citronsås hade jag aldrig ätit innan faktiskt och den var god, att jag tog Fanta Citron var faktiskt ren slump. Om ni åker rv.71 genom Mockfjärd så kan ni inte missa stället.

Hittade detta ute på en tomt i skogen också, gissar att den som bodde där är passionerad, riktigt duktig, orädd och inte speciellt rädd om livet.

Såg den här på Facebook idag, alla länkar till den och skriver om den. Så sjukt oväntat slut!

Förstasidan på Dalarnas Tidningars sportdel

Foto: Kjell Jansson (dt.se)
Jag trodde att Dalarnas Tidningar kanske skulle få till en liten notis om cykel idag eftersom vi pratade igår, men när jag slog upp sportsidorna så satt jag där på min cross redan på förstasidan.
Läs artikeln här: http://www.dt.se/sport/1.4042433-sponsorn-tar-over
Det är ju lätt att det blir fel när tidningar ska skriva om cykel, eftersom man dels ska tolka svaren man får från den man intervjuar, plus att media sällan är så insatta i cykelsporten. Nu blev det ju nästan helt rätt i denna artikel och det var ju både kul och bra.
Så idag så var det cykel på sportens förstasida, Leksands sjätte raka seger i ishockeyns Allsvenska fick nöja sig med andrasidan idag.

Onsdags-VM igår

Hann ju inte rapportera om detta igår eftersom jag var så himla upptagen med att dra en vinnare i tävlingen om en Sony Ericsson Xperia Active. Så ni får läsa om gårdagen idag istället.
Först var det ett jäkla stressande sista 1½ timmen innan start, var i Borlänge där jag köpte däck och slang när DT.se ringde och ville fota mig 25 minuter senare hemma hos mig. Jag såg ju ut som en Robinson-deltagar i nyllet också så helst skulle jag väl ha rakat mig innan fotograferingen. Köpte däcket och ett par slangar och körde hem, fotografen var någon minut sen så jag hann trimma bort det värsta med rakapparaten. Sedan fotades jag med min skitiga cross (förlåt!), bytte bakdäck, växelörat och justerade bakväxeln på 25 minuter. Umgicks intensivt med mina barn samtidigt som jag försökte byta om och hitta allt jag behövde ha med mig på träningen. Pulsen hölls hög hela vägen upp till Lugnet där jag anslöt under uppvärmingsvarvet.
Samling/tempolättning inför första heatet
Vi körde två heat, det första mätte tre varv och det andra mätte två varv. I det första gjorde jag en smådålig start, försökte kompensera för det genom att avancera inledningsvis till jag hade bränt mig totalt. Kämpade mot Hannes och Pontus Kastemyr genom heatet och Hannes körde ifrån mig lite på sista varvet, jag kom ikapp till finalen men vek ner mig ganska omgående igen. Pulsen var ett par gånger om uppe i 191 (97.4%) under heatet.
I andra heatet tog jag en bättre start men körde mig stum i svansen på täten och fick ge mig därifrån. Blev ikappåkt av Adam Steen och Hannes. Den här gången lyckades jag göra mig av med Hannes med en riktig idiotattack i backen på andra varvet, trodde att Adam också skulle försvinna men den jäveln ger ju sig aldrig så han kom ikapp och kunde ganska enkelt slå mig i finalen igen. Placeringarna är kanske inte så jätteviktiga en dag som denna, men att ta stryk i avgörandet två gånger om är givetvis allt annat än kul. Att träna med 30 andra en onsdagkväll i slutet av oktober är dock supermegadunderkul!

Försökte kopiera in resultat-tabellen, gick så där men ni förstår nog. Sedan är det ju väldigt viktigt att jag borde vara före Hannes i totalen och inte efter. Jag hade ju ändå både bättre bästaplacering och bättre placering i den ack så viktiga finalen. Vart är kommissarierna när man behöver dom?
PLC H1 H2 TOTAL CYKLIST

1 2 1 3 Fredrik Eriksson

2 5 2 7 Jens Westergren

3 6 4 10 Benny Sonesson

4 7 5 12 Stefan Carlsson

5 8 6 14 Adam Steen

6 9 8 17 Hannes

7 10 7 17 Henrik Öijer

8 1 21 22 Magnus Darvell

9 3 21 24 Martin Eriksson

10 12 12 24 Pontus Kastemyr

11 21 3 24 Robert Österling

12 4 21 25 Jesper Larsson

13 14 11 25 Henrik

14 13 13 26 Niklas Bjerring

15 21 9 30 Jonatan Steen

16 11 21 32 David Eriksson

17 20 14 34 Isak Bjerring

18 15 21 36 Joakim??

19 18 18 36 Johan Ekman

20 21 15 36 Johan Carls

21 16 21 37 Patrik Svensson

22 21 16 37 Annika Löfström (?)

23 17 21 38 Göran Eriksson

24 21 17 38 Hanna Nilsson

25 19 21 40 Erik Birgersson

26 21 19 40 Joel Håland

Angående det där fotograferandet då. Det ringde en reporter från Dalarnas Tidningar igår och pratade cykel med mig. Jag jobbade så jag pratade på om både högt och lågt. Mest pratade vi juniorlag, men också damlag, elitlag, cykelsverige i allmänhet, landsvägstävlingar i synnerhet. Vi pratade licenser och vi pratade begränsningsregler och jag nämnde en del namn. Totalt pratade vi i 35 minuter och jag gav nog honom uppslag för en hel cykel-bilaga. Vet inte vad som kommer stå i tidningen idag(?), men det kan vara väldigt positivt och det kan vara väldigt negativt. Hur som helst så har jag ju sagt det och det var rätt skönt att bara snacka på utan att fundera så mycket på vad som sas. Risken finns ju givetvis att reporten feltolkat mig och då kan det bli tråkigt, men annars får jag ju stå för det jag sagt.
Jag var då glad när bilderna togs, så det vore ju fel med en negativ artikel till det. Eller hur?

2011-10-26

Och vinnaren av en Sony Ericsson Xperia Active är....

Filmat med min Sony Ericsson Neo, för er som undrar...

Stort grattis till dig! Hoppas att ni är med och tävlar i min Adventskalendertävling som startar 1:a december också. Sov gott!

Sökes: filmare till STHLM Cyclocross

Tänkte göra slag i saken nu och filma inför, under och efter en tävling. Började fundera på detta på allvar för några år sedan i CX-Cupen när Darvell och Nilsson fortfarande tävlade för Falu CK. Att det skulle vara kul att dokumentera det: fem elitåkare för Falu CK som åkte runt och dominerade CX-Cupen och där jag också var samordnare. Det hade varit en cykeldokumentär det!
Nu, några år senare, känner jag att det är dags att prova på detta. Givetvis inspirerad av Behind The Barriers. Visst skulle jag kunna filma själv, men det blir ganska krångligt och resultatet blir både bättre och snyggare om någon annan filmar. Tyvärr känner jag ingen filmare, så därför frågar jag här om det är någon som vill hänga med en dag i Stockholm nu på lördag. Kan/vill du redigera så är det givetvis en stor bonus!
Har du lust att följa mig en dag med en filmkamera? Hör av dig då till info@henrikoijer.com

Två timmar kvar på Sony Ericsson Active-tävlingen

Om ni inte har registrerat er ännu så är det alltså hög tid att göra det nu, för 12:00 stänger jag tävlingen och inga fler bidrag kommer då att räknas. Klicka här för att läsa mer och tävla: http://oijer.blogspot.com/2011/10/vinn-en-sony-ericsson-xperia-active.html
Så kul att det blev över 200 deltagare tycker jag, det visar ju att det var ett attraktivt pris. Dessutom har jag märkt en ökning av kommentarer i övriga inlägg också vilket jag blir väldigt glad för. Kommentarer och feedback skulle man ju kunna säga är min lön för att jag bloggar. Och det kostar ju er inget!

Morgonztund

Jag skulle vilja skriva något om att SCF nu ska öka antalet medlemmar, så här skriver dom själva:
"Styrelsen har nu beslutat göra en kraftinsats för att nå de uppsatta målen när det gäller kvantiteten av medlemmar mm."
Det är ju superbra nyheter! Hur ska dom lyckas då? Jo, dom höjer licensavgifterna! Eh. Precis... MEN, i samma nyhet skriver dom också att:
"arbetar vi nu med att hitta partners som kommer att "fylla" medlemskapet med så stort värde att det klart överstiger kostnaden."
Så i år kanske vi får ett stort antal Postenstrumpor? Förr i tiden kostade en elitlicens bara någon hundralapp. Två eller tre kanske, sedan chockhöjdes licensavgiften men då fick vi en cykeltidning för den extra pengen "på köpet". Man kunde alltså inte välja att betala en lägre avgift och slippa tidningen. Efter någon säsong så slutade cyklisterna få tidningen men licensen kostade fortfarande lika mycket. Nu höjer man licensen för elit och veteran från 600:- till 700:-, ska bli spännande att se vad förbundet rotar fram för härliga goodiebags till oss aktiva. Juniorlicensen höjs från 400 till 500 och ungdomslicenserna höjs från 200 till 250.
Mer om avgifterna kan ni läsa här: http://iof1.idrottonline.se/SvenskaCykelforbundet/Nyheter/Egnanyheter/Nyaavgifter2012/
Ah, just ja. 2012 får alla licensinnehavare en utskriven licens av förbundet!

2011-10-25

CK Cyclesport.se bildar juniorteam 2012

Har inte sett det officiellt någonstans så det går kanske under kategorin skvaller då. Även om jag VET att man i CK Cyclesport.se jobbar på ett juniorlag under egen flagg. Cyclesport.se sponsrade ju ett juniorlag i Falu CK i somras, vilket juniorerna givetvis varit väldigt tacksamma för. Jag vet ju att grabbarna haft riktigt bra sponsring från Cyclesport.se och företag kopplade till den sidan. Jag skulle vilja sträcka mig så långt som att säga att junisarna haft bättre sponsring än många av elitcyklisterna i detta avlånga land, så dom har haft det riktigt bra på den biten. Utöver det så har man fått hjälp med annat kring själva cyklingen och man har fått prova på att tävla utomlands så det har nog varit en lärorik sommar för de i laget.
När det blev klart att Cyclesport.se skulle sponsra så var en av tankarna som for genom mitt huvud: "Varför kör dom inte ett eget lag, då det också finns en cykelklubb med samma namn?". Kanske var det omständigt att riva igång något eget när inga cyklister fanns att starta med, i Falu CK hade vi inte mindre än fem juniorer som nu varit aktiva under 2011. Nu tar alltså Dennis Nystrand och Cyclesport.se det steget och kör ett Team Cyclesport i egna föreningen. Dennis hade inför denna säsong lovat att hjälpa juniorerna under två år och eftersom samarbetet nu avslutats med Falu CK så kör han det egna racet.
Med detta sagt så är det ju givetvis våra juniorer han lovar att hjälpa också nästa år. Av de fem så går en upp i elitklassen och en annan har valt att fortsätta i Falu CK. Övriga tre har nog inte bestämt sig ännu, men jag gissar att en övergång till CK Cyclesport.se inte är långt borta. Nu står vi inte utan juniorer även om dessa skulle välja att lämna Falu CK då vi hade fem killar som tävlat i 15-16 och som nu går upp i junior, tre av dom är aktiva och hårt satsande cyklister. Det ska dock sägas att jag GIVETVIS hoppas att alla väljer att köra Falu CK nästa år.
Jag vet att inte alla gillar vad Dennis och Cyclesport gjort tidigare men personligen har jag inget emot karln. Att samarbetet mellan Falu CK och Cyclesport.se avbryts beror på en intern stridighet inom Falu CK som direkt påverkat Cyclesport.se, skulle man kunna säga.
Som cykelfantast hoppas jag att juniorerna får bästa möjliga förutsättning för sin satsning.
Som klubbordförande vill jag att alla ska vilja representera Falu CK.
Som tävlingsmänniska känner jag givetvis att detta är ett nederlag och att the race is on!
Om jag ska fortsätta sätta ord på tankar kring detta med lagsatsningar och svensk cykelsport så vill ju klubbordföranden i mig att alla ska representera Falu CK, men för cykelsportens skull anser jag att junior och damlag inte ska bestå av fler än ungefär fyra cyklister. Detta eftersom det är för få som tävlar i junior och damklasserna och det blir väldigt tråkiga tävlingar om få lag står för väldigt stor andel av startfältet. Bättre då att ha tre fyra cyklister som verkligen får lära sig allt om hur en cykeltävling och dess taktik fungerar och att de i olika situationer får arbeta för varandra. På sikt tror jag att cyklisterna själva skulle tjäna på detta, även om det för stunden kan vara kul att få lätta segrar på grund av numerärt överläge. Jag tycker mig se en allt för stor satsning på att vinna tävlingar genom numerära överlägen istället för att finslipa ett mindre antal cyklister till att bli riktigt duktiga cykelryttare.
Nåja, mycket "prat" blir det ju. Skulle kunna sitta i timmar och prata om detta med er. För att sammanfatta: Cyclesport.se bildar juniorlag 2012 och någon eller några av Falu CK-juniorerna 2011 bildar stommen i laget.

Efterlysning: sponsorer till en adventskalendertävling i bloggen

Hej bloggläsare och företagare!
Detta år tänkte jag ha en adventskalendertävling här på bloggen där deltagarna svarar på en fråga varje dag från 1:a december till och med 24:e december och den med flest rätt vinner. Visst, äran är det viktigaste men det skadar ju aldrig med ett pris, tycker jag. Så därför hoppas jag att det är någon där ute som vill skänka priser till tävlingen. Min tanke är sedan att 1:an får välja pris först, sedan tvåan, trean och så vidare. Prisbordet presenteras inför, under och efter avslutad tävling. Min förhoppning är att jag ska kunna få ihop ett antal fina priser som deltagarna får kämpa om.
Hör av er om ni är intresserade av att vara med och sponsra: info@henrikoijer.com
Förutom att göra någon väldigt glad vid jul så får ni ju dessutom exponering här på bloggen i nästan fyra veckor.

Monarkmorgon

Himla härligt det där, kändes som en sval sommarbris genom benen ungefär. Körde 10*1 och för er som vill hånas så var det på lite knappt 400W. Vila en minut, maxa en minut och upprepa tio gånger. Ganska enkelt, men ack så effektivt. En arbetsdag känns ganska enkel i jämförelse när man har det här i ryggen (benen).

2011-10-24

Kvarnen i Djura

Mäktig kvarnbyggnad sydväst om byn Djura. Sikta på Hedby/Brändan om ni kommer från Djura och vill skåda skapelsen med egna ögon.
Har väl egentligen inte så mycket vettigt att blogga om. Är av någon anledning ordentligt trött idag, trots att jag haft hela helgen på mig att vila och ladda om. Ingen träning idag, mest för att jag lämnade barnen på dagis och det var väl ungefär den tiden på dygnet som jag skulle ha tränat. Tänker dock träna imorgon bitti. Blir ju testcykel bara för att det är så fruktansvärt. Skönt.
Kollade på Pengarna På Bordet idag, tjejerna på slutet där var väl kanske inte riktigt i min smak. Det var så att jag fick titta bort ibland för att jag inte klarade av att se på det. Men det är väl säkert bara jag som är för Svenne-lagom...
Såg att min bloggtävling där ni kan vinna en Sony Ericsson Active nu är uppe i 169 kommentarer, tror ni det kan bli 200 innan onsdag klockan 12? Tidigare rekordet för antal kommentarer på ett inlägg i min blogg var 96 och då tävlade ni om en fristart till Cykelvasan. Bloggen har förövrigt haft över 75.000 sidvisningar den senaste månaden, tror inte att det hänt förut. Kul!
Det här får räcka för nu, imorgon kör vi lite cykelskvaller och en efterlysning här i bloggen, på återseende!