Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-12-18

God morgon, nu vänder det!

I natt drömde jag att jag var ute i skogen på andra sidan om en riksväg och skulle springa några meter och mötte en katt som jagade något litet djur. Djuret kom undan och katten blev sur på mig. Vi pratade lite och jag gick längre in i skogen. Där hittade jag en ödla under en sten som jag skulle ta kort på. Såg då att den var jättestor (ca: 40 lång!) och jag bestämde mig för att fånga den. När den försökte fly såg jag att den var trebent och den var ganska lättfångad. Det här blir en bra middag tänkte jag och dödade den stackars äckliga ödlan. Jag tick tillbaka med ödlan i en liten burk (som den knappt fick plats i) och skulle visa upp fångsten för mina vänner. Då började den leva igen och jag var inte längre sugen på ödla till mat så jag släppte den fri.
Slutet gott, allting gott! Vad har ni drömt i natt?

Härlig cross igår! Lerfest och Bart Wellens som segrare igen, blir väl inte mycket bättre än så?
Foto: Balint Hamvas (fler foton finns om du klickar på länken)
Idag är det dags för världscupen i Namur, Darvell och Erlandsson verkar kunna få smaka lera. Men, rykten säger att det föll snö igår och frågan är om det ligger kvar även idag. Några centimeter blötsnö över ett par decimeter lera är ju bland det bästa som finns! Live strem hittar ni här (sändingsstart 14:35, tävlingen startar 15:00). Zdenek Stybar blev bara 14:e igår och Nys hade sönder bakväxeln så han bröt tävlingen, ingen hit för megastjärnorna även om Kevin Pauwels "lyckades" bli fyra. Revanschlust idag? Nils Albert var tillbaka med nummerlapp och blev tvåa igår.

Utanför fönstret snöar det nu
Den här gången säger väderprognosen att vintern ska få stanna i minst en vecka, alltså vit jul!? Perfa!
Just nu är faluns cyklister ute och kör distans i det härliga vintervädret och jag sitter hemma och snorar. Det känns dock lite bättre idag än det gjorde igår så det finns hopp om att någon gång kunna bli frisk igen. Kanske att jag kan rulla ut med gänget nästa söndag? Vi får hoppas att dom tar många bilder idag så vi kan njuta av deras träning i efterhand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar