Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-12-26

Gårdagens cykling = Bög och Knäpp

Frugan frågade mig igår om jag inte skulle ut och cykla något och en sån chans kan jag ju inte tacka nej till. Det var dock dags för solnedgång så jag gick in på Eniro för att hitta några småvägar att cykla på för att slippa trafik. Hittade då både Bög och Knäpp så då var dagens mål klara och jag behövde bara hitta några vägar mellan dom ställena. Det blev mysig cykling på blöta och isiga små skogsvägar på Järvafältet i totalt beckmörker. Någon gång i framtiden ska jag få tummen ur och köpa mig en riktig lampa. Det blev knappa tre mil i luslugnt tempo. Svårt att ligga på i totalmörker på vägar jag aldrig cyklat på och utan att riktigt veta vart jag skulle.

Idag har jag kört långrunda med KBCK's talanggrupp. Mer om det senare, för nu ska jag på fest med familjen.

Nu klockan tre blir det livestream från Zolder. Skriver detta på mobilen så jag har ingen länk tillgänglig, men den jag brukar posta funkar med störta sannolikhet också idag. Ni får leta lite...

3 kommentarer:

  1. http://www.procyclinglive.com/livestream/

    ps. när kommer resultaten för adventskalendern?=)

    SvaraRadera
  2. Äsch, har varit lite dålig på att läsa bloggar under julhelgen så jag missade detta. Vi körde ju nästan samma vägar igår, hade varit trevligt med lite sällskap... Ska läsa lite mer noggrant nästa jul :)

    SvaraRadera