Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-12-04

Din stora chans att påverka svensk cykling

SCF:s styrelse behöver nytt blod. Det handlar om 2-3 platser som skall tillsättas och du har chansen att ta en av dom platserna. Hör av dig till din förening med ditt intresse, senast 15:e januari ska valberedningen ha fått förslag från distrikten och föreningarna. Styrelsen idag är följande: http://iof1.idrottonline.se/SvenskaCykelforbundet/OmForbundet/Styrelse1/
Jag skulle gärna vara med och skulle finna det väldigt lärorikt, kul och utvecklande. Tyvärr känner jag samtidigt att jag i nuläget inte har tid för ett sådant uppdrag. Men om några år är jag säkert där. Att bara sitta hemma och gnälla på vad som görs eller inte görs utan att själv försöka påverka är ju helt meningslöst.
Så fundera lite på om du eller någon du känner skulle passa i Svenska Cykelförbundets styrelse och be sedan din förening att nominera. Se så!

Jag drömde för övrigt i natt att jag fått ett mejl från Dalarnas Cykelförbund där det stod att jag blivit invald i styrelsen, detta utan att jag blivit tillfrågad. Jag tänkte varken "Ja!" eller "Åh nej!" utan bara "Hur ska jag förklara det här för min fru". Att jag ens har drömmar om DCF?

1 kommentar:

  1. Precis så har jag blivit invald både i distrikts och föreningsstyrelse tidigare, så det kan mycket väl bli en sanndröm :)

    SvaraRadera