Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-10-19

Siljan AirPark + ANNAT

Letar du efter ställe att bygga ny sommarstuga i Dalarna? Äger du ett Flygplan? Då kanske Siljan AirPark är något för dig. I Siljansnäs bygger man nämligen upp en by, för flygintresserade, vid flygplatsen. Tanken är då att du flyger dit, landar och kör ditt plan in i ditt gararge/hangar intill eller kanske till och med i sommarstugan.
Så smidigt. Bara att rulla flygplanet ut ur garaget och bort till flygplatsen.
Enligt hemsidan så finns några platser kvar, men jag såg på annat ställe att man sålt alla 45 tomter. I värsta fall kanske du får hyra en stuga under någon sommarvecka så du kan ta ditt plan till Dalarna och turista lite.
Vem blir först med att ta begreppet Bike Park till nästa nivå?

Åt en Gyrospizza på Siljan pizzeria också. Gott och energirikt. Tillsammans med citronmuffinpåsen och den där litern blåbärssoppa har jag väl fått i mig en veckas energiintag bara idag. Ska skarva på med ugnspannkaka strax.

Barnen och jag har gjort smet och nu ligger pannkakan i ugnen. När jag var på toa för att hjälpa Filip att tvätta händerna så råkade Ebbahs mjukiskatt hälla mer mjölk i smeten, så vi har inte riktigt koll på mängden mjölk. Men det blir nog bra ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar