Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-10-31

Lite fler bilder och annat från Kungsancrossen

Foto: Glenn Viksten

Foto: Patrik, fler foton finns här

Foto: jbpfoto, fler hittar ni här

Foto: Andreas Nyström, fler finns här

Ja, alltså. Den här Kungsancrossen är ju verkligen ett superbra arrangemang. Mitt i Stockholm, mycket folk, proffsigt skött, spännande tävlingar och lättöverskådlig bana. Sen är kanske inte stenplattor, blöta höstlöv på asfalt och gatsten och en miljon kurvor per varv min paradgren. Men det är ju bara att bita ihop och göra sitt bästa. En av tjusningarna med cross är ju att man behöver vara väldigt komplett och kunna hantera en mängd olika underlag. Nu blev jag 16:e av 27 fullföljande och 34 startande så jag var ändå ganska långt ifrån sist. Skulle vilja påstå att jag var långt ifrån att bli varvad också, att inte bli varvad var ju faktiskt ett av mina mål med dagen. Men mitt stora mål var att njuta av tillställningen och ha förbaskat kul, något som jag klarade med bravur!
Bland det bästa med cykeltävlingar är ju alla otroligt trevliga människor som finns där, och många av dom hejar dessutom på mig! Kanonskoj ju.
Ni vet ju att jag frågade i bloggen om det fanns några företag som var intresserade att sponsra en adventskalendertävling som jag tänkte ha här i bloggen? Med det smådesperata inlägget hoppades jag på att i bästa fall kanske få in ett par priser. Resten tänkte jag att jag nog får tigga personligen eller bara nöja mig med ett par. ÄRAN är ju ändå det viktigaste i tävlingar, visst? Men nu har det ju faktiskt rasat in priser till tävlingen. Bara i helgen har jag hämtat in priser värda någon tusenlapp. Tror det blev tre eller fyra nya priser bara genom Stockholmsbesöket och totalt är det nu över tio priser till tävlingen, och fler är på gång! Supermegadunderkul! Än finns chansen att haka på stora pris-tåget om du eller ditt företag vill sponsra och synas lite här i bloggen i samband med tävlingen.

Avslutningsvis kan jag berätta att det är stor höst-REA på min Oltre, nu endast 42.000:- (förr: 84.950:-).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar