Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-10-17

Aftoninlägg

Jo tjena, nu är jag en tand fattigare och en erfarenhet rikare. Nu har jag lite ont i huvudet skall väl erkännas, men annars tycker jag att det har gått bra och det gick bra inne hos tandläkaren också. Hon tog i så hon skakade men tanden lossnade ju tillslut och kom ut blodig och fin.

Ingen träning idag, ingen träning igår. Kanske imorgon?

Var på ett möte med ungdomstränarna i föreningen idag. Jag tror Falu CK håller på att växa till sig igen och det känns givetvis mycket bra. Om det finns några crazy kidz där ute i åldern 13 och uppåt så har vi nu spikat två testcykelpass i veckan med start i mitten av november. Hör av er om intresse för att deltaga finns. Att monarka med likasinnade måste väl vara bland det bästa som finns?

Såg "Mitt stora feta syrianska bröllop" med Emily och frugan i kväll och funderade på vart ifrån jag kände igen programledaren, hittade svaret efter lite Youtube:ande:



Natten till idag innehöll en del vakenhet och risken finns att det blir en liknande melodi på denna natt, så jag lär väl ta mitt hål i överkäken och gå och lägga mig så det blir någon sömn. God natt Falun!

2 kommentarer:

  1. Tandläkarbesöket blev säkert ditt dyraste viktminskningsprojekt, räknat i kr/g. Som weight-weenie måste man ju räkna på priset per gram. :)

    Jag har själv försökt banta i sommar genom att tugga sönder två tänder. Tandläkarbantning är dyrt!

    SvaraRadera
  2. Jag blev faktiskt positivt överraskad angående priset. Men det är klart, tänder tycks ha ett extremt högt kilopris.

    SvaraRadera