Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-09-06

Tjänna tjena tjaba hallå!

Eller bara "Öj!", som vi säger här i Dalarna när vi hälsar på varandra.
Kikade in på Dave's Corner i YA Arena idag (Velodromhallen). Det är elitcyklisten David Mayer som startat en caféverksamhet där. Öppet mellan 10-13 och 18-21 på vardagar och 10-13 på helger. Vi pratade lite bancykling och möjligheterna att aktivera en sådan verksamhet i Falu CK.
På väg ut växlade jag ett par ord med Lars-Åke Östlin som igår först nästan hade frontalkrockat med en stadsjeep för att direkt efter krocka med den släpvagn som stadsjeepen tappat.

Kom hem och fick ungefär en och en halv timme med min son och ca: 45 min av dom var övriga familjen med också. Sedan gick tjejerna på dans då Ebbah börjar med det från och med idag och Emily fortsätter med sitt dansande. Filip och jag lekte kittel-leken och kollade cykling istället. Filip som idag började dagen på dagis med att prata cykling med förskolelärare Robert Österling: "Jååbett, vet duuu, det gick inge bja för Fjedjik Kessiakoff igåååj.". Detta enligt min fru Ronya som var den som lämnade barnen idag. Det är kul att han är så intresserad och nyfiken på sporten.
När Ebbah och Ronya kom hem från dansen åkte jag till styrelsemöte med Falu CK och kom väl hem vid halv nio på kvällen. Barnen hade inte lyckats somna till dess så jag fick komma in och säga god natt till dom. Nu är det dags för mig att säga god natt för idag också, men vi ses väl imorgon igen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar