Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-09-29

Mot jobbet!

Idag har jag skjorta, kollegieblock, tidningen FOTO och mobil-laddarsladden

Sitter på bussen på väg till jobbet för ännu en härlig arbetsdag. Idag ska det tydligen bli sommar igen, det blir ju hur skönt som helst det! När jag är så här sen till jobbet så är det för att jag lämnat barnen på dagis och skola först, skönt att ha ett jobb som tillåter flexibilitet och eftersom jag jobbar under eget ansvar så är det sällan någon tid att passa.
På väg till dagis idag var det inte långt ifrån att en taxibuss körde på mina cyklande barn. Inne i bostadsområdet! Vilken jävla jubelåsna bakom den ratten! Kör man ett fordon på vad som i princip är cykelbanor inne i ett bostadsområde så borde man ha vett nog att krypköra i korsningar där sikten är minimal på grund av buskar. Den här personen hade mage nog att ha bråttom på den tid av dygnet då massor av barn ska till dagis och skolor. Vi cyklade och när jag hörde en bil så ropade jag åt mina barn som var precis framför mig. Filip hann dock inte stanna men tack och lov hann taxichauffören det med en tvärnit. Filip blev ganska chockad och rädd men jag lugnade ner honom snabbt. Det är tufft virke i oss Öijer-pojkar.
För att avsluta detta inlägg med något trevligare så kan jag säga att jag var hos tandläkaren igår. Fyra år sedan senaste besöket! Hade fått ett litet hål på en av visdomständerna och har till imorgon på mig att bestämma om den skall lagas eller dras ut(!). Spontant känner jag ju att det är väl bara att lappa ihop den, men hon sa att visdomstanden inte var så viktig utan att jag klarade mig utan den (jag ville kontra med att jag kunde mixa all mat så kunde vi dra ut alla tänder när vi ändå var i farten, men jag lät bli). Vad säger ni experter, varför skulle jag vilja dra ut en visdomstand? Finns det något att vinna på det?

2 kommentarer:

  1. Det är skönt att slippa problem i visdomstanden men det kan ju också bli problem när man drar ut. Dock gäller det oftast om man drar ut när man har en infektion... som jag hade 2009 då blev jag borta 3månader :/
    Men året efter drog jag ut den andra utan infektion och var på´t igen efter en vecka.

    Det är ju en operation så man bör vara lugn minst en vecka så man inte sätter igång en infektion där i hööle.

    Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Tänk lätt, tänk vikt, tänk bort med tanden!/stef

    SvaraRadera