Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-09-20

Dagens pendling och annat trams

Börjar väl med det andra tramset idag och vad tycker vi om tempoprestationerna så här långt då? Igår var ju ingen höjdardag rent resultatmässigt, så den glömmer vi. Idag däremot så blev Marcus Fåglum finfin fyra, ingen medalj men ändå sjukt bra! Emilia Fahlin blev 9:a i ett blött Köpenhamn, också det en riktigt bra placering. Emma Johansson blev 14:e, varken bu eller bä, mest bara en stabil genomkörare inför linjeloppet.
Imorgon avgörs herrarnas tempolopp, första start är 12:30, Alexander Wetterhall startar 13:48 och Gustav Larsson startar 15:36. Startlistor, live-tider och resultat hittar ni ju på www.tissottiming.com

Såg att Dalecarlia bloggat om mig och min Mrs.

På väg till jobbet hade jag motvind, en svintung ryggsäck med extra allt och ont i ryggen, ja det var ett jävla gnäll helt enkelt. Slet ändå på för att få lite träning ner i benskrällena. På väg hem var ryggsäcken superlätt, vinden i ryggen och benen glada. Tog olika vägar till och från jobbet. Roligast så!
Imorgon tar jag bussen till jobbet. Lär ju spara benen till Onsdags-VM på eftermiddagen/kvällen, då jag gör premiär/comeback/säsongens första testrace. Onsdags-VM är tävlingsträning CX på Lugnet med samling kl. 17:00. Körs i heat och Du kan vara med! 

Garmin-data:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar