Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-08-31

God morgon vänner!

Två nätter i följd har jag sovit över sex timmar! För mig är allt över sex timmar bra, lite som före barnen då jag tyckte att tio timmar var bra. Nu är det ju inte längre barnens "fel" att jag inte sover så mycket, det är mer självvalt. Sova kan man göra när man är död osv. Men jag har känt att det sliter rätt bra på kroppen att ligga runt 5 timmar sömn / natt så jag ska försöka öka den mängden en smula. I natt blev det över sju timmar!

Hörde precis på radion att en dansk läkare (hette han verkligen Snor i efternamn?) presenterade en glädjande nyhet (antagligen som motvikt till den där om att man skadar hjärtat av hård träning)  för alla oss som gillar att cykla fort. 30 minuter snabbcykling om dagen gör att vi lever 4-5 år längre. Man hade gjort en studie på cykelpendlare i Danmark och fann att de som tog i mest också fick bäst hälsa.
Läs mer här: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4671382 ( han hette tydligen Schnohr, men det uttalas fortfarande SNOR)

Nu 07:30 ska min vän Adam Steen vara med i Radio Dalarna, det kan du lyssna på här: http://sverigesradio.se/dalarna/ Han ska prata om Geocaching, skidkarriären, bloggandet och företaget. Undrar om han kommer avslöja att han egentligen inte behöver jobba eftersom han bloggar?

Nu ska jag åka till dagis och skola med barnen, hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar