Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-08-11

Cykelfix innan Cykelvasan

Nu är jag väl ändå ute i god tid? Det är ju ändå bara torsdag och jag håller redan på, visar väl bara hur taggad jag är för race kanske.. Blir ju lätt så när man skall få umgås med 6000 likasinnade. Ska bli helkul faktiskt. Har druckit fyra flaskor vatten idag, har tyvärr blivit tvärusel på att dricka denna sommar. Så jag tänkte att det var lika bra att tanka upp lite i god tid. Imorgon blir det godisätande, bra med kolhydrater där! Verkar som stora delar av cykelsverige är riktigt taggade då jag läser på olika sociala medier att hur många som helst av er åker (eller har åkt) upp redan idag.
Har hämtat hem mitt hjul som nu blivit snabbtrimmat hos Cykel & Fjäll, så jag ska stansa på ett däck igen bara barnen somnat. Vet inte om det är så mycket mer att fixa, kanske ska på med ett flaskställ i och för sig... Sedan så har jag faktiskt ett GoPro Battery BacPac nu, så jag kan filma i ungefär fem timmar istället för två och en halv. Detta innebär ju att jag kan filma kortare distanspass, långlopp och även Vasaloppet om jag är skitsnabb. Kul! Så jag lär väl fulmeka ett styrstamsfäste till kameran idag också då jag inte har något fäste avsett för rör.  Att ha kameran på huvudet blir en onödig påfrestning för kroppen och vinkeln är rätt kul från hojen också. Så.,, Det är väl vad jag gör i kväll. Imorgon testkör jag hojen till jobbet, blir nog kanon.
Är ni och era cyklar redo för Cykelvasan?

3 kommentarer:

  1. Ja faktiskt, kom precis in efter en tvätt och halvnoggran puts av drivlinan (kedjetvätt och infettning av lagren i trissorna). Nu ska bara resten packas, inte glömma...

    SvaraRadera
  2. Jag var orolig att du kapade bockstyret...

    SvaraRadera
  3. Efter att ha stansat bakdäcket så kollade jag tävlingsframhjulet som var platt! Pumpade upp och hörde ett pysande från ventilen, så nu har jag något att göra imorgon också.

    SvaraRadera