Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-07-31

Stort av Fredrik Reinfeldt

En sådan sympatiskt man det där är, han har nu hedrat de som föll offer för Anders Behring Breiviks galenskap med en tyst vecka. Får ju en tyst minut att verka som en fis i rymden. Rykten säger att Fredrik åkte till Turkiet förra söndagen, ett par dagar efter terrordådet alltså. Visst får väl alla ta semester, men om han ska vara borta/tyst i en vecka så kunde han kanske ha uttalat sig innan han åkte/tog ledigt?
Den där Jens Stoltenberg däremot, han lär ju aldrig mer förlora ett val. Kliver fram som en stark ledare och dessutom en väldigt mänsklig och sympatisk sådan. Trevligt att se faktiskt. Inger hopp. Om Fredrik varit tyst för att han är moderat och de drabbade i Norge främst är socialdemokrater/vänsterpolitiker så blir det ju bara ännu mer patetiskt och knappast något som gynnar Moderaterna.

Den där Anders Behring Breivik är ju galen, det råder det väl inget tvivel om. Och det han har gjort är otroligt fruktansvärt. Synd att så mycket kreativitet hamnade hos honom och användes på ett så dåligt vis. Hans 1500 sidor långa manifest ( 2083 – a european declaration of independence ) finns ju att läsa både här och där för den som är riktigt intresserad. Tänk om han lagt den tiden och energin på något bra istället.

Nej, usch. Gå och krama varandra. Ska ni lägga ner tid och energi på något så gör det på något som leder till något positivt. Snälla. Att ens lägga tid på negativa saker skadar ju både er själva och kanske också andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar