Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-07-14

Jobb och besök på Lappens Gatukök

Jag har förstås inte hunnit med så mycket mer än att jobba. Latade mig i morse och tog bussen, det var nog ett klokt val då benen verkligen har varit slitna idag. På jobbet har jag mest varit ute på landsbygden och njutit av hur vackert det är och pratat med lokalbefolkningen utanför Hedemora.
Vy från en av mina arbetsplatser idag

Eftersom jag ändå var i Hedemora så passade jag på att äta lunchen på Lappens gatukök. Detta legendariska gatukök som själva säger att dom är Sveriges Bästa Gatukök. Om bäst = mest så har dom kanske rätt, men annars tyckte jag inte att det var något speciellt med "maten" som serverades.
Deras glass är också välkänd och den såg ut att vara något för mig. Så nästa gång jag är i Hedemora så blir det glass på Lappens Gatukök.

Jag blev i alla fall mätt...

Har slutat tidigt idag och sitter på bussen nu. Familjen har kommit hem från Stockholm och barnen vill säkert bada i någon sjö. Just nu (föruitom att blogga) kollar jag på touren, även om jag inte kommer kunna se allt. Men alltså, den där Hoogerland... Vilken kille. Ingen jätteskräll att han försöker med något för att samla poäng i bergspristävlingen, men jag tycker ju att han borde vara lite besvärad från något av sina 33 stygn.

3 kommentarer: