Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-07-16

Dagen

Ronya har jobbat på förmiddagen så jag och barnen har varit i dirten och byggt stor tågbana, bland annat.
Har hunnit med att se en del på touren och handlat å så där också. Kul att få följa cyklisterna lite mer, det är ju så härligt med cykelsport. Kul också att det är så jämnt i täten! En del börjar tro på Thomas Voeckler för sammandraget, han leder ju ändå med 1:49 och ingen av favoriterna lyckades skaka av sig honom idag. Sätter sig Thomas på en tempocykel iklädd gul tempodräkt så kan ni lita på att det kommer gå undan. Han är ju en riktig humöråkare och jag tror tyvärr att han kommer få en dålig dag och köra bort sig själv från sammandraget. Den där Cadel Evans behöver inte åka ifrån någon utan kan bara vänta på Thomas dåliga dag. Alberto Contador kommer nog ha lekstuga i Alperna.
Ni hörde väl att Roberto Vacchi nämnde min blogg i direktsändningen idag? Jag gjorde då det och om jag skulle ha missat det så fick jag några sms om det också. Det gav väl ungefär 50 sidvisningar extra för er som är intresserade av sådant och det hela handlade om "spionbilder" på Vacchis cykel från TCT-tävlignen i Torsång.

Dagens craving har annars varit något i stil med denna. Men gärna med utrymme för bredare däck och möjlighet att köra med skärmar. Alltså är det egentligen en cross jag vill ha. Och det har jag ju... Men en sådan där cross fast singelspeed eller fixed vore kanske kul.

1 kommentar:

  1. Det var jag som skojade lite med Roberto! :-D

    SvaraRadera