Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-07-06

Bilder från cyklingen i Lindvallen dag 2

Inte så himla många bilder från denna dag. Det blev tre vändor upp för liftgatan och där liftgatan tog slut åkte jag i leden med namnet Rodelbanan till jag nådde toppen. Efter att ha flinat mig ner för Rosa Leden på lördagen så ville jag gärna prova mer av Sälens Bike Park. Liften gick ju upp, men jag ville få lite träning också så jag cyklade. Första vändan tog 14 minuter på intervallintensitet, de andra två gångerna kollade jag inte klockan.

Liftgata, Rodelbanan, uppe!

Bara att välja en

Den första jag provade var Sherpa, en av två svartmarkerade leder. Den började stenig, övergick i tvärbrant och avslutade med brant stig utför. Inget för nybörjare eller folk med hardtail som inte vill utmana sig själva...

Tog inga bilder på vägen ner då jag var upptagen med att ha arslet bakom sadeln för att inte flyga över styret. När jag åkt hela så vände upp för ett par foton i slutet av backen. Bara för er skull!

Det som kommer ner, måste åka upp...

Vid andra gången upp så hade kidzen vaknat och nyttjade nu banan

DH-kurs för nybörjare

Åkte också den snabba och mycket lättar Experium och tog Hugin-vägen ner. Inga kort från själva leden och jag avslutade med deras "Northshore".

Sista gången upp och då hade dimman lättat för första gången på hela helgen, gav lite mer utsikt och leden på bilderna är Rodelbanan.

När man hör "öka Öijer" från liften när man sliter på i backen upp, då vet man att man lär lägga i en tyngre växel och trampa snabbare. Det var två falugrabbar som var i byn för lite utförscykling och jag försökte hänga på utför Rodelbanan.

David och Anders

Jag körde alltså under denna helg alla leder i Sälen Bike Park utom Branta Vägen. Roligast var Rosa leden och Rodelbanan. Kanske just för att det är lite annorlunda att åka på supersnabb och maskingrävd cykelled.  Och för att jag hade framdämpad XC-cykel. Sherpa skulle nog vara roligare om jag haft en cykel anpassad för brant utförscykling i skog. Skulle vara superkul att spendera mer tid där och prova DH-cykling på riktigt. Det finns så mycket jag vill cykla, vissa delar om och om igen och det blir svårt att hinna med allt på någon timme bara. Kanske gör ett återbesök och köper liftkort...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar