Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-06-17

På plats i Motala

Hade väl tänkt vara här i god tid innan mötet klockan 18:00 så att jag kunde rulla en sväng på cykeln först. Men första 1½ timmen igenom Stockholm såg ut så här:

Där spenderade jag alltså all min rulltid, allt detta tack vare en slamsugningsbil som vält och ordnat med stopp i bägge riktningarna.

Köpte en påse godis på Willys vid Ursvik. När jag kom fram till Motala tog jag sista biten, utom dessa lakritsbitar då. Vem gillar sånt liksom? Påsen innehöll ett kilo godis, så jag var rätt mätt när jag kom fram.
Hittade en superbra parkeringsplats i centrala Motala också, lite undangömt men ändå mitt i smeten. Där hade jag min bas och bytte däck och hade mig.

Leokungen (längst till vänster i bild) tog allt det praktiska och berättade lite om hur vi skulle göra och vad som var bra att tänka på. Nästan hela teamet var samlat i matsalen på Hotell M.

Bor i ett hus i Motala. Alla här har lagt sig, är väl en 8-9 goa gubbar eller så. Själv sitter jag och äter lite müsli och bloggar. Rullade ju efter mötet var slut, jag hade pratat med allt folk och bytt däcken på cykeln, och packat upp alla nya prylar inför morgondagen och hejat på alla jag skulle bo med å så. Så det har blivit lite sent.
Imorgon kommer ni väl ihåg att följa mig runt Vättern? Jag har uppdaterat inlägget. Kommer nämligen dyka upp en länk här i bloggen till den där Glympse-GPS-Kart-Hastighetsfunktionen. Eller två länkar då. Först en för de fyra första timmarna, sedan om jag kommer ihåg det så blir det en länk till. Så kika in imorgon och klicka på F5.

1 kommentar:

  1. Du kan lämna av lakrisen hos mig på vägen tillbaka.

    SvaraRadera