Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-05-05

Slutat för dagen, åker buss och bloggar från min notebook

Eller min och min. Det är ju jobbets. Sjukt smidig och smidigt ändå det hära. Eftersom ni gillar att läsa om mig och mitt jobb så kan jag bjuda på lite mer jobbrelaterat. Jag har nämligen idag fått min första arbetsskada. Klämde fingret när jag skulle byta ut en skylt vid en hållplats, det kom blod! Ni som undrar vad jag gör på jobbet kan få en hint genom att det står "Henrik - Hållplatser" utanför mitt kontor. Så det är sånt jag gör, hållplatsfixar. Fick öva lite mer på att åka bil idag, gick väl mest bra givetvis, även om det slog om till rött överallt och det var massa traktorer och vägarbeten ute. Finns det något värre än att åka pissnödig bakom en traktor, förbi ett vägarbete och sedan få rött på det? Skulle inte tro det va.
Den här smyger jag runt i när jag är ute och jobbar, så ser ni den i backspegeln så åker ni garanterat för sakta och kommer ni ikapp mig kan ni väl vinka? Förutom att det är rackarns skoj att ha ett jobb så ser jag det som ett utmärkt tillfälle att bli en (ännu) bättre bilförare, dubbelt bra med andra ord.
Känns bra att jag vilade idag, känner mig lite piggare faktiskt och kan jag bara komma i säng i tid i kväll så kan det nog bli en hejdundrans fin avslutning på veckan.
Men nu vill jag faktiskt veta vad Du gjort idag. Berätta gärna med en kommentar, har det hänt något skoj?

3 kommentarer:

  1. Jonas Axforsen5 maj 2011 kl. 17:47

    Snygg bil !

    SvaraRadera
  2. Tydligen inköpt på ett ställe som heter Carlia Bil.

    SvaraRadera
  3. Som hållplats fixare skulle man väl kunna lägga in ett önskemål om tjänste cykel med släp!? Var förbi skolan idag för att göra klart examen, typ 1år kvar. Sen så!

    SvaraRadera