Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-03-17

Svenska Skidspelen

Idag smygstartade man Svenska Skidspelen på Stora Torget i Falun och nu i kväll hölls invigningen

Jag har tänkt gå och se någon av tävlingarna, vet inte riktigt vilken eller vilka tävlingar ännu. Ska du se någon? Jag har biljetter till alla tre dagar men skall inte kolla något imorgon fredag då jag jobbar. Vill du kolla men saknar biljett så kan du hämta en från mig, först till kvarn!
Information som Priser, biljetter, program och annat hittar ni här: Svenska Skidspelen
Inte för att vara elak, men flyguppvisningen från JAS känns nog säkrast att undvika ändå... JAS och uppvisning i samma mening sätter då igång mina varningssignaler i alla fall. Filip skulle nog gärna se den dock, liksom i princip vilket sportevenemang som helst. 13:00 på lördag är flyguppvisningen, precis innan damernas dubbeljakt. Som det ju så fint heter. Dubbeljakt...
Söndagens jaktstart kan också bli intressant. I alla fall i tätstriden, men det är många av åkarna som avslutar säsongen redan innan starten gått på söndagen tyvärr. Nåväl, lördag och söndag har jag i åtanke. Fredagens biljett skänker jag bort till behövande. Jag och biljetten finns på Borlänge Resecentrum från 06:00 imorgon. Damernas Queen of Mördarbacken startar 13:30 och herrarnas King of Mördarbacken startar 14:30. Hör av dig via kommentar, e-post eller SMS. Först till kvar, som sagt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar