Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-03-25

Dagens hemcykling

Det gick tungt från start idag. Tänkte att det nog berodde på gårdagens hårdkörning, Kanske också för att det blev "ett" glas vin till middagen och att jag bara sov sex timmar.. Oftast när det känns kasst från start så brukar det släppa, men när två och en halv timme gått och jag hade ungefär hälften kvar så tänkte jag att jag måste göra något. Det blev ett mackbesök för att bryta av mönstret. Skulle det gå kasst i fem timmar så skulle jag i alla fall belöna mig för att jag ändå biter ihop och kör skiten. Som genom ett mirakel började det lossna och efter tre timmar så kunde jag börja sprätta till lite och behövde inte längre slita för att hålla hjärtat igång.
På slutet urartade träningen något när jag kom in på ett skoterspår, men det var helt värt ändå och jag fick över fem timmar på klockan. Tyvärr åkte jag lite skitvägar i början med mycket is, så snitthastigheten blev inte speciellt imponerande. För er skull tog jag en del bilder, varsågoda!
Klassisk cykelbacke. Här brukade jag vara ganska så skrynklig när Solleröloppet passerade.

Utsikt från Plintsberg

Dito

Ner från Norr Lindberg

Stötte på ett litet vattenhinder

Jag fick lov att gå runt pölen och snön var ganska så djup där. Skare som inte höll hjälpte inte min framfart heller...

På väg ner mot Rättvik

Grusvägar is the shit!

Som sagt...

Valsan

Här någonstans spårade passet ur

Mycket kul hade jag på spåret och jag fångade en del rörliga bilder som väl kanske kommer upp på ett internet nära dig redan imorgon

1 kommentar: