Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-02-03

Fortfarande dödssjuk!

Trots att jag är dödssjuk ska jag sitta på jobbet och kraxa i telefonen hela dagen. Eller inte hela kanske, idag ska jag sitta i informationsluckan på eftermiddagen. Vi ses på Borlänge Resecentrum!
Morgonen började med att jag vaknade utslagen, som vanligt. Gjorde mig i ordning och lämnade barnen på dagis. Det gick bra och det känns bra att få lämna och hämta dom lite då och då. Istället för att bara jobba hela tiden. Filip och jag ska på hockey på söndag, jag måste kompensera honom för utebliven måndagsinnebandy. Innebandymatchen spelades för sent för att vi skulle kunna se den på plats. Istället lovade jag att vi skulle se den på TV. Tyvärr tvingades jag strax efteråt att inse att vi inte längre har den kanalen som sänder innebandy... Det får bli hockeypremiär istället, för att mätta hans idrottshunger och mitt samvete.

Det här med CXSM... Jag släpper det nu. Jag tycker inte att det har gått rätt till och det var skönt att lufta det här i bloggen. Få gnälla och vara lite offentligt bitter. Oavsett vad jag tycker är ju beslutet fattat och Åstorp kommer antagligen arrangera ett fantastiskt SM. Livet går ju vidare även utan ett SM i Falun.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar