Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2011-02-28

Bilder från Bianchi Café & Cycles

Vi var ju i Stockholm i helgen och då måste man givetvis ut på byn och kolla sevärdheterna. I Stockholm är ju Bianchi Café & Cycles lite av huvudattraktionen för alla cykelintresserade. En riktigt snygg konceptbutik. Jag önskar att jag hade tid att kolla fler butiker, och jag ska verkligen ta mig tid till det vid ett annat tillfälle. Jag vill ju också träna med sköna cykelgubbar när jag är där. Och yngre förmågor också givetvis! Men vi åker ju sällan ner till Stockholm för att ha semester. Utan för att det är något kalas eller annat som tar en del tid i anspråk. Men någon gång vill jag dit på en långhelg. Bli kränkt på snabbpass, kolla cykelbutiker runt om stan och köra ett distanspass. Smaka lite mer på finkulturen i huvudstaden helt enkelt.
Det här är i alla fall vad vi hann åtnjuta i lördags:
Här ligger Bianchi Cafe & Cycles, på Norrlandsgatan 20 i Stockholm. Endast ett stenkast ifrån Stureplan, vilket gör att man lätt hittar dit som dalmas. Ett par stenkast bort ligger också Kungsträdgården där CX-cupen hade en succéartad deltävling i höstas.

Direkt till höger när man kommer in i entrén så kan man köpa lite italienska delikatesser och där hämtar man också sin take away.

Rakt fram ligger cafédelen.

För er som inte hittar...

Cykelbutiksdelen består av fyra rum med två korta korridorer. Det här är det första man ser, en disk, några cyklar och lite tillbehör.

Kikar man åt höger ser man den ena korridoren som leder ner till verkstaden. Längs väggarna hittar man fina hojar, tillbehör, kläder, skor, verktyg och reservdelar.

Bakom disken hänger denna. Saknar dock disk.

Till vänster om disken står dessa uppställda.

Prisvärd och snygg.

Prisvärd och snygg, men kostar lite mer.

På väg mot verkstaden hänger denna, funkar nog för pendling skulle jag tro.

Hej hej verkstad!

Svart är ju det nya vita, men världsmästarränderna på ärmar och krage om man inte är världsmästare? Tror den skulle fungera med celeste och vitt på ärmar och krage också.

Om man går in i butiken, förbi cafét och håller vänster om disken kommer man, genom öppningen där min fru står, in i det här rummet.

Pendlarhojar.

Crossen.

Färgglatt i pendlar/skogsrummet.

Monkybikes hänger på rad.

Bianchis Pista visar vägen in i landsvägsrummet.

Å så här ser det ut här inne.

Bianchikläder, Naliniskor och nere till vänster i bild finns verkstaden.

Färgglatt också i landsvägshörnan med detaljer som vita bromsar på några av hojarna.

3 kommentarer:

  1. Då har man sett butiken med då, caféet har jag provat, gott och var en massa trevligt folk när jag var där. Klass att Henrik mekar i skjorta :D

    SvaraRadera
  2. Hör av dig nästa gång du är i stan och är cykelsugen Henrik! Jag skulle gärna bli avhängd på en långrunda. Hoppas du testade lunchbuffen på Bianchi Cafet, den är magisk!

    SvaraRadera
  3. Då behöver man inte åka dit på studiebesök nu då, har ju redan sett allt! (Möjligen för en snabb macciato on the go)

    SvaraRadera