Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-11-28

Mumien.se, väcker liv i din trasiga telefon

Om du, liksom jag, använder din telefon jämt och ständigt och ibland också tappar den så vet du att den lätt kan gå sönder. Jag skaffade i vintras en Satio för att få lite bättre kvalité i mina mobilbilder. Eftersom jag allt som oftast fotar med mobilen på träningar och vid spontana händelser med familjen. I somras när jag cyklade hem från jobbet och skulle fota för er bloggläsare så tappade jag min telefon. Tänkte först att den kanske ändå klarar fallet... Men så såg jag den träffa marken, studsa in under cykeln, landa med skärmen ner i gruset och någon hundradels sekund senare köras över av mitt bakhjul. Touch-skärm nedtryckt i grus är inte bra för funktionaliteten i en touch-telefon. Så jag blev givetvis väldigt ledsen och funderade länge och väl på om jag skulle lämna in den någonstans (men vart?) för reparation, eller om jag skulle plocka ut en ny på försäkringen (1500:- i självrisk) eller om jag eventuellt skulle invänta någon ny telefon av senaste modell. 
Så på Faluns deltävling av CX-Cupen fick jag ett tips om Mumien.se, inte nog med att de lagar telefonen med originaldelar till ett vettigt pris. Det går snabbt också. 
En gång tidigare har jag haft en telefon på lagning, då genom min återförsäljare av telefonen. Det tog väldigt lång tid och kostade en del. Genom Mumien.se får man tillbaka telefonen redan efter någon arbetsdag. Och i dagens samhälle klarar man (jag) sig (mig) inte länge utan en välfungerande fintelefon. Så nu, Adam Steen, vet du vart du skall skicka din iPhone när du tappat den i stengolvet. 
Nu hoppas jag ju visserligen att jag aldrig mer har sönder någon telefon (eller kamera), men om jag gör det så vet jag vart jag direkt skall skicka den.
Mumien.se är också engagerad i cykelsporten och sponsrar Team Mumien.se, kika gärna in deras cykelblogg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar