Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-10-19

No name trail

Supernya handbyggda stigen utan namn
Filmade den också, och Second Chance, och The Enemy Within. Men det regnade ju å så. Så jag kör nog en filmning där en annan dag igen, när det är soligt ute och man slipper se regndroppar. Kul var det iaf. Det märks att stigbyggarna utvecklats i takt med stigarna. Det blir bara bättre och bättre kvalité på stigarna för varje ny stig som byggs. Den första (The Enemy Within) börjar dessutom bli lite sönderbromsad här och var. Som cykelklubbsgalning och tävlingsnörd funderade jag på om inte Långa Lugnet skulle väckas från de döda och utnyttja dessa handbyggda stigar. Skulle ju bli en kalaskul avslutning på loppet, till exempel.
Körde lite backar för träningens skull idag också, men kortare backar än igår. Inga Hitta rytmen-backar, utan mer Fullt ös-backar. Kroppen känns fortsatt ganska bra, så jag skall försöka ändra på det imorgon. Nu blir det O'boy och sedan skall barnen hämtas från dagis.
Hur har ni spenderat dagen?

3 kommentarer:

  1. Var ligger den nya stigen? Blev ju lite sugen...

    SvaraRadera
  2. Jag gör en föranmälan till LL 2011.

    mvh
    Claes

    SvaraRadera
  3. Åk elljusspåret, sväng av mot de längre spåren (5, 7.5 och 10 km). Åk in några hundra meter (förbi vändplanen/korsningen). Sväng vänster. :)

    SvaraRadera