Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-10-07

Höstrackare, nu med regn

Så här ser det ut utanför fönstret just nu. Blött och blött.
Barnen somnar lätt på kvällarna och det är ju väldigt skönt. Men. De senaste nätterna har de börjat vakna på nätterna och hamnat i vår säng. I natt kom Ebbah in vid halv tre. Kunde inte somna om och sista gången jag kollade på klockan så var den fyra och vi skulle på pottan. Någon gång efter det somnade jag och vaknade sedan till igen när Filip också gjorde entré i föräldrarummet. Igår hade jag ett snack med barnen, främst Filip, och förklarade lite varför man inte vaknar och skriker på nätterna. I natt skrek de i alla fall inget. Nu måste jag bara klura ut något för att få de att stanna i sina sängar. Det bästa är väl att bära tillbaka de på en gång antar jag. Men vem orkar det med sömnbrist och jobb varenda dag. Får ordna det när jag skall vara ledig, eller sitta still i båten och vänta ut detta. Det kan ju vara tillfälligt bara.
Idag jobbar jag 13-18:30 på Dalatrafik. Jag sitter i Kundservice där. Svarar i telefon ibland och sitter i informationsluckan ibland. 

1 kommentar:

  1. Det är så jäkla trist med allt detta regn. Men, men. Det är inte så mycket att göra åt saken. Ha en fortsatt skön torsdag trots ruskvädret. Kram

    SvaraRadera