Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-07-18

Om att styra upp ett elitlag i landsväg

Jag skrev tidigare i år ett inlägg om att ha elitlag i Falu CK 2011. Det inlägget var mest mina egna tankar, men med en lite baktanke om att väcka lite intresse hos folk som kan vara intresserade av detta. Nu har jag gjort en "hitlist" med 35 namn på möjliga cyklister och personer i Falun eller med stark Falu-anknytning som kan vara bra att ha i organisationen. Listan kommer att fyllas på något och jag har tänkt kontakta alla på listan i veckan som kommer. Har dock tjuvstartat idag och varit i kontakt med ungefär hälften på listan. Och bara fått något enstaka nej faktiskt. De flesta har jag ringt upp, några har jag varit i kontakt med via Facebook eller SMS.
Tänkte i fortsättningen blogga lite då och då om detta med att eventuellt få till ett lag, vad jag gör, vad som krävs och hur arbetet går. Så ni får lite inside information här i bloggen om hur det är att försöka styra upp ett lag och dessutom se hur det går med arbetet.
Som det ser ut efter idag så har jag följande svar på om de vill vara en del av elitlaget 2011(kommer dock inte namnge folk innan något är klart):
Ledare/organisation:
Ja = 1
Nej = 2
Intresserad att vara delaktig på något vis = 5
Cyklister:
Ja = 2
Nej = 2
Intresserade = 7

Som en liten bonus har jag från två företagare blivit lovad en liten summa sponsorpengar från den ena och en "förmån" för cyklisterna till ett värde av nästan 3000:-/ cyklist från den andra. Helt utan att ha något klart alltså. Än så länge är det bara positiv energi i detta, hade räknat med fler "Nej" än jag faktiskt fått idag. Å andra sidan har jag en del folk med på listan som jag är ganska säker på kommer svara nej. Men jag känner att man ändå bör fråga dessa, så ingen känner sig bortglömd eller oönskad.
Imorgon fortsätter jag att jaga lite folk. Är det någon som läser detta som är intresserad av att vara med på ett hörn, eller vet någon som kan vara intresserad så hör av er till mig. Jag vill absolut inte missa någon.

Klicka här för att läsa alla inlägg om lagbygget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar