Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-06-09

Kvällis

Efter senaste inlägget bytte jag om och cyklade ut till Grycksbo, där Falu Cykelklubb idag hade cykeldag med cykelintresserade på Arctic Paper Grycksbo. Svenska mästarinnan Jennie Stenerhag, Svenska mästarn Jens Westergren och jag pratade cykel. Jens gjorde en utförlig genomgång av en cykel och hur man fixar olika problem som kan dyka upp. Jag hade lite tidspress och avvek efter ungefär en halvtimme. Tydligen så pratade de i över 1½ timme där. Så det var nog mycket lyckat. Efteråt skulle Jennie, iförd den blågula mästardräkten, cykla lite med de som ville ut och röra på sig. De anställda på pappersbruket kommer nu att cykla tillsammans en gång i veckan. Och kanske någon eller några dyker upp på våra klubbträningar framöver.
När jag insåg vad klockan var där borta fick jag lite bråttom. Cyklade därför från bruket till vår gård på 16.38. Bra träning, helt klart. Ronya hade därmed hela 2-3 minuter på sig att gå till jobbet. Tur att hon jobbade riktigt nära hemmet idag.
Barnen har badat, ätit mat och lekt. Ebbah har varit härligt sällskapssjuk så jag har fått njuta av hennes fantastiska sällskap lite nu på kvällen. Barnen har fått vara uppe lite längre i kväll då de båda sov hemma under eftermiddagen. Men nu börjar det bli dags för dem att krypa till sängs tror jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar