Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-05-16

Resultat från Långa Billingeracet och Kinekulleloppet 2010

Har läst igenom resultatlistan från Långa Billingeracet som jag hittade i Oscars blogg. Mikael Salomonsson lägger ännu en tung pallplacering till årets meritlista. Idag tvåa bakom urstarke Jesper Dahlström. De två lär ha spurtat, tillsammans med Jo Thorson Nordskar.Av tiderna att döma gissar jag att de tre hade tidigare i loppet varit en kvintett med Alexander Wetterhall (4:a, 20s efter) och Fredrik Edin (5:a, 52s efter). Gapet ner till sjätteplacerade Håkan Löfström var nämligen hela 5.53.
Det verkar vara en del som var relativt snabba i fjol som har en ganska tung inledning på denna säsong. Minst sagt spännande. Kommer de tillbaka till gammalt gott slag, eller är de förlorade för gott?

I Kinnekulleloppet sladdade bergsgeten Johan Landström hem segern efter en utbrytning. En annan Falubo, Patrik Stenberg, tog andraplatsen och totalledningen i Kalas Cup genom att vara snabbast i den jagande trion. Evigt unge Johan Svensson blev trea och Michael Olsson fyra.  Erik Saeden blev femte man i den tuffa tävlingen. Allt detta enligt Cyclesports liveuppdatering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar