Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-05-07

God solig och härlig dag på er

Hej kära bloggläsare,

Ber om ursäkt för att ni fått vänta så länge på dagens första inlägg, men den som väntar på något gott... Jag har förvisso inte behövt uppdatera heller eftersom gårdagens regelinlägg lever sitt egna liv just nu. Kul med all feedback och att flera bloggar och sidor har länkat till det inlägget. Fredagar brukar annars vara lite av en lågdag när det gäller bloggtrafiken, men idag blir det nog istället en bra dag.
Dagen i verkliga livet har också varit bra. Visserligen lite väl morgonpigga barn, men efter att de lämnats på dagis så har jag haft ett bra flow här hemma. Inte mycket till slöande, utan jag har haft några produktiva timmar. Ibland försöker man vara produktiv, men stöter på hinder då och då. Idag har jag inte ens haft några hinder utan allt har bara gått som rinnande vatten. Solen skiner ute och energin känns på topp. Kanoners helt enkelt. Från Att göra-listan har jag idag plockat ut några punkter och gjort en Gör!-lista, känns bra att få lite order istället för förslag på vad jag bör göra. Nu lär jag avsluta min lunch och panga på här hemma.
Träning. I kväll. Kanske. Backintervaller i Högbo (jag kör MTB) runt 20.00 någon?

Fick ett Hoya Polarisationsfilter med posten. Som ni kan se på förpackningens exempelbild så kommer mina foton nu att bli otroligt mycket bättre än tidigare. Härligt att bra resultat i både cykel och foto handlar om prylarna. Nya prylar är ALLTID kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar