Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-04-08

En timme löpning med en lång och en lite kortare intervall

Efter "goda råd" från Stefan så blev det löpning idag. Jag sprang upp mot Lugnet för att se om snön var borta från löparbanorna. Om snön skulle vara borta så tänkte jag överraska kroppen med ett kilometertest
Men eftersom det såg ut så här vid löparbanorna så slapp jag den plågan. Istället sprang jag vidare mot Högbo för en lång backintervall. Samma ställe som jag ibland kör backintervaller på cykel. Tog av ärmarna på min jacka och öppnade upp dragkedjan en bit. Detta skulle givetvis bli svettigt.

Svettigt blev det och jobbigt var det. Kändes som att springa på en sådan där tjock madrass som man hade på idrottslektionerna i skolan. Inte mycket kraft framåt idag inte. Men jag fick ta i och det är ju det som räknas i slutändan. Sprang sedan exakt samma väg tillbaka och kastade in en plattintervall för att känna på hur det känns när man försöker springa snabbt. Svinjobbigt verkligen, mot slutet undrade jag om det verkligen gick så mycket snabbare att springa än det skulle göra att gå.
Pulsdata för den långa intervallen ser ni i faktarutan mitt i bild. Den kortare intervallen varade i 2.20 och gav 182 i snittpuls.

Nu bär det av mot dagis för att hämta kidzen. Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar