Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-04-27

Dagens motionerande

Premiär för Falu CK´s MTB-motionsgrupp och vi var sju stycken inklusive mig som gav oss iväg. Hyfsat fint i skogarna även om vissa partier var mjukare än vanligt. Några snöfläckar fann vi också men det handlade bara om korta snuttar. Jag hade planerat en rutt i skallen som jag trodde skulle kunna fungera, hade dock ingen aning om hur lång den var eller hur lång tid den skulle kunna tänkas ta. Men den blev ganska perfa. Avslutningsstigen från Stångtjärn och ner till Gamla Fruns väg var pricken över i idag. 

Johan Eriksson i täten på en bred och fin favoritstig mellan Kårarvet och Hemingsbo. Jag passerade hela gruppen i detta motlut för att ta någon bild och noterade 190 i puls efter den ansträngningen. Livet som motionär tycks innehålla väldigt mycket högpulsning.

Torrt, snabbt och stenigt. Mumma.


Ännu snabbare gick det utför, av förklarliga skäl.
För att vara årets första skogspass så tyckte jag att tekniken var helt okej. Visst, lite oslipad var jag, men jag hade förväntat mig sämre flyt. Om det inte vore för att jag är i så dålig form just nu så skulle jag nog vara ganska snabb. Just precis. Om inte om fanns.
Efter avslutad tur så fuskade jag och två av herrarna med en sväng på Jungfruberget där vi åkte runt tävlingsträningsbanan. Tävlingsträningsbanan på Jungfruberget syns i banprofilen nedan, mellan punkt två och tre. 2.7 kilometer lång och skapligt kuperad.

1 kommentar:

  1. Tack för gårdagens träning, bra jobbat.

    Ses nästa vecka!

    /Erik

    SvaraRadera