Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-04-10

Cribs: Jens Westergren

Vi börjar lite lätt med en bild på mina barn. I Jens dotters rum. Eller på väg ut ur rummet snarare. Så. Då har ni sett de översta två våningarna, nu går vi in på källarbilderna...

Det första man ser när man kommer ner i källaren är Jens Winnarcross. Denna har han vunnit SM på, kört världscup med och givetvis CX-Cupen. Den är till salu nu och blir din för bara 27.500:-. Givetvis kan du få den med SRM också, men då blir priset 45.000:-

Om man vänder sig om efter att ha tittat på vinnarcrossen så ser man denna gamla testcykel som står och skräpar i ett hörn. Givetvis med SRM på. 

Vi gick in i det allra heligaste av rum i Westergrenska källaren. Där inne fanns en ram som Jens visade upp. Det är Jens nya MTB-ram. Men det är ingen 2010:a faktiskt. Nej, för så jobbar inte Jens. Det ni ser är en prototyp på Nishikis MTB för 2011 givetvis, med 2010 års dekaler. Hörde något om att en MTB för 29"-hjul var på ingång också. Notera gärna att det står ett par Zipphjul i bakgrunden och skräpar lite.

I ena hörnet där ligger en temporam (ni kan ju försöka hitta den på Nishikis hemsida om ni vill...) och skräpar bakom en halvfärdig cross.

På väg ut ur rummet snubblar jag nästan på en låda med lite skrot i.

Under trappan står några Zipphjul och samlar damm tillsammans med ett vinterhjul. Är vi uppe i sju Zipphjul nu?

Här inne har Jens tänkt att hänga alla sina cyklar och hjul när han fått lite bättre ordning. På ena väggen hänger en massa hjulpåsar. Om dom var tomma eller ej vet jag inte. Vi kan väl allihopa låtsas att dom var tomma?

I sista rummet vi besöker står ännu en cross. Denna har ett SRM-vevparti monterat. Totalt såg jag alltså tre SRM-vevpartier, men då öppnade jag inga lådor eller skåp heller.

5 kommentarer:

  1. Det där var inte bra för hjärtat.

    SvaraRadera
  2. Hehe, det märks att det är någon som tar sitt cyklande på allvar!... Nice!

    SvaraRadera
  3. Bland dom bättre inlägg..

    SvaraRadera