Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-03-06

Vasapepp med väckningspass

Här bor vi, och så här såg det ut när vi kom fram idag.

Vi hoppades på en varm (-5 - -7) och mysig tur. Temperaturen sjunker dock snabbt när solen går ner och vi hade -10 när vi gav oss iväg på Hundfjällets elljusspår. 42 minuter senare var vi klara och temperaturen var -15. Snittpulsen blev 148 och maxpulsen 170.
Under långpasset i torsdags så kändes faktiskt skidåkningen mycket bättre än på ganska länge. Jag hade ju räknat med träning förra helgen och att vara sliten nu i mitten av denna vecka för att bli pigg till imorgon. Nu har jag istället varit pigg hela veckan, hoppas det känns bra också imorgon. Inte riktigt vad jag tänkt mig, men huvudsaken är ju att morgondagen blir bra. Det jag har mest tankar kring när det gäller loppet rör faktiskt starten. Först att vara där tidigt och komma hyfsat långt fram i led fyra. Sedan är det att stavarna ska hålla upp för första backen utan att folk kör sönder dom åt mig. De övriga 85 kilometerna kommer nog gå av sig själv. Spåren idag förresten. Dom var som gjorda i betong. Stenhårda och sträva.
Glöm inte att gissa min tid på Vasaloppet. Lättare kan det inte vara att vara med i en tävling med ett så fint pris som en fristart till Cykelvasan. Vet ni inte hur man gör för att skriva en kommentar så kan ni också mejla er gissning till info@henrikoijer.com

2 kommentarer: