Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-03-30

Slut på dagen

Har nyss kommit hem från ett styrelsemöte med Falu CK. Mycket snack, och mycket verkstad. Precis som det ska vara. Ska nog skaffa mig en sådan där ordförandeklubba att banka lite med för större effektivitet under dagordningens gång. Snacka är ju kul ändå. Men varje punkt tar ibland lite mycket tid. Ska försöka bättra mig där och se till så mer snack kommer efter mötet. Kul är det. Styrelsen blev fulltalig vid det extrainsatta årsmötet och alla som är med nu har blicken framåt och är engagerade.
Något som jag nu har insikt i är att antalet cyklister med elitambitioner eller elitlicens är många fler än jag, och tidigare styrelsen, kunnat tro. Förhoppningsvis får jag fart i motionsverksamheten också inom kort. Ett tiotal cyklister och cykelintresserade har hört av sig till mig och vill cykla med andra i Falu CKs regi.
Nu är jag lite hög på cykelenergi här, så ni får stå ut med lite ordförandetankar så här direkt efter ett styrelsemöte.
Något annat viktigt som skett under dagen är att jag klämt vänstra pekfingret i barnvagnen så jag började blöda. Började blöda igen på väg till mötet och blödde också nyss när jag kom hem. Ni förstår säkert att det är synd om mig.
Ebbah som var vaken med hosta i natt hade precis somnat när jag kom hem, så det har nog varit en hel del synd om henne och Ronya också i kväll. Nu ska jag klämma en nattmacka och gå till sängs tidigare än jag brukar. Behöver varje minut med sömn som jag kan få.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar