Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-03-26

Fredag hela veckan

Sitter nu här framför datorn med en bit morotskaka och en kall öl. Funderar på vad man kan göra annorlunda i IBF Faluns herrlag för att de ska ta ett kliv till. Nu nådde de en femte kvartsfinal mot svenska mästarna AIK, men man höll inte riktigt samma nivå. Det skulle vara riktigt intressant att vara med i organisationen kring laget, följa dem från och med nu och till nästa år vid den här tiden. Hur är tänket kring träning? Träningen ute, träningen inne, se hur träningsupplägget är under försäsong, vilka träningsperioder de har och hur hårt de tränar, hur förberedelserna inför match är, vad som händer i laget före, under och efter match, vad de äter och dricker inför, under och efter match, och hur man jobbar med den mentala biten.
Jag skulle gärna vara med och påverka laget på något vis om jag bara hade möjligheten. Har ju storhetsvansinne, så jag tror att jag skulle kunna tillföra laget något. Och då menar jag verkligen inte som spelare...
IBF Faluns damer lyckades med bedriften att vinna på bortaplan mot Balrog. Avgörandet kom i sudden och detta innebär att de faktiskt tagit sig till semifinalen där man kommer få möta Rönnby.

Nog om innebandy, nu till viktigare saker. Mitt skit i halsen. Jag blir inte klok på det. Är det inte tredje dagen nu med irritation bara? Inte ont eller något sådant. Lite svullen, speciellt första dagen men sen inget mer. Det kändes som en början till förkylning först. Men nu vet jag inte, kanske jag ska ut och provocera halseländet. Då får man liksom svart på vitt. Antingen blir man sjuk på riktigt, eller så är det ingenting. Just den här gråzonen är ju väldigt frustrerande.

Dags att återgå till verkligheten en stund igen. På återhörande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar