Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-03-27

Dagen i bilder

När tågbanan är färdigbyggd så vet man att dagen har börjat.
Vi gick till stan idag. Det började regna och vi blev lite blöta. Tittade först in på Cykel & Fjäll en stund innan vi gick och köpte påskfjädrar, spännband och ett regnskydd till barnvagnen. Sen försökte vi hitta ett café som inte var fullsatt och lyckades till slut. Filip ville sitta på platsen vid min grodbakelse.
Ebbah åt chokladboll med sked.
Efter fikat fick barnen göra sånt de gillar. Filip fick gå med mamma till leksaksaffären och titta på tåg och Ebbah fick springa i "backe". Springa Wee, som barnen kallar det. Eftersom de ropar Weeee när de springer ner. Här väljer Ebbah en bra linje innan hon börjar sin Wee.
Mina ungar älskar att springa i backar. Mest utför kanske, men de springer ju också upp för att få springa ner. En sysselsättning värd att vårda.
Tanken med vår promenad ner till stan var att Ebbah skulle somna, det gjorde hon inte. När hon kom hem grinade hon nästan oavbrutet till Ronya la henne i soffan med sin katt och en filt på sig. Då dröjde det inte många minuter innan hon somnade.

Sen åt vi mat som vi vuxna gillade och barnen inte riktigt kunde uppskatta. Jag och Ebbah har lekt med kulor och Filip har kollat på Nicke Nyfiken. Filip och Emily har också badat i lödder. Eller badskum, som ni kanske säger. Jag såg också slakttävlingen E3 Prijs där Cancellara verkligen var urstarkast. Såg ju samtidigt  Critérium International där Armstrong och Contador verkade vara lite "ur form". Har de misslyckats med vinterträningen, eller "preparerar" de sig inför Le Tour de France redan nu?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar