Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2010-02-13

CX i Sverige 2010

Efter en lång förmiddag så var jag på möte med en man angående CX-frågor. Hos cykelförbundet har man  startat en projektgrupp som ska ta hand om CX i Sverige. Något som givetvis vore något för mig, eftersom jag ju är väldigt förknippad med sporten. Men jag har varit, och är, osäker på om jag kan lägga den tid som krävs för en projektgrupp. Ska jag göra något, så vill jag ju göra det bra.
Hur som helst. Efter att ha varit diktator i fyra upplagor av min diktatur, CX-Cupen, så ska jag nu släppa in annat folk i styrningen av cupen. Det är fortfarande mitt barn, och jag har vårdnaden. Men jag ska liksom släppa in några bonusföräldrar. Så kanske jag kan uttrycka mig.
Jag gör det inte för att jag känner att jag måste göra det, eller att jag inte klarar av jobbet. Utan för att cupen ska vara en del av någonting större. En CX-familj. Exakt hur det kommer se ut återstår dock att beslutas om. Jag kom faktiskt på en riktigt bra idé för cupen nu i veckan. Som jag tycker är en bra idé alltså. Utan att tveka skulle jag införa detta om allt hade varit som förr. Om jag var diktator. Vissa har kallat mig general, vilket ju varit kul... Men nu lär jag nog hålla käft ett tag, bolla idén med bonusföräldrarna och låta dem vara med och bestämma.
Ni förstår ju själva vilken skrämmande värld jag kastar mig in i. Allt går snabbare och är enklare om man är ensam om beslut, men för sportens skull är det bättre om vi är fler. I annat fall kan jag alltid gräva ner mig i en spindelhåla, gömma mig där och låta Förbundet ta över min diktatur...

Jaja. Hur som helst så har vi varit hos min mor under eftermiddagen/kvällen där vi åt mat och roade oss, och jag har nyss lagt Filip i sin säng. Skulle träna i kväll, men dels blev det ju väldigt sent. Och det är något så förgrymmat kallt ute. Hade jag kunnat åka skidor eller springa så hade det inte varit några större problem med minus sexton grader. Men när man cyklar så fryser man mer än vid skidor eller löpning. Så jag vilar. Igen. Nu har jag inte tränat sedan stan brann, så imorgon får jag väl riva av ett sjujäkla pass helt enkelt.

1 kommentar:

  1. Usch, diktatur är bra. Du ser ju bara hur det gick med cyclocross.se ;)

    Nä det blir säkert hur grumt som helst, jag längtar till hösten så det kan bli vinter igen. Bara det blir en grym cup.

    SvaraRadera