Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-12-10

Team RadioShacks Trek Madone, Lance Armstrongs nya cykel

Äntligen finns lite vettiga bilder ute på Team Radioshacks cykel.

I mina ögon ser den bra ut. Ganska plottrig, men sådant där är ju modernt nu. Har dock lite svårt för hjul som inte ser lika ut.


Svårare har jag för hans tävlingsdräkt. Den säger liksom inte så mycket. Håller med Vacchi om att innan vi sett byxorna är det lite svårt att uttala sig om den. Läste på en annan blogg som liknade den vid en cocktailklänning och det var en ganska lustig och träffande liknelse tycker jag.



Idag ska Team Sky ha en presskonferens, rykten säger att de skall tillkännage att Bradley Wiggins skriver på för laget. Dåliga nyheter för Thomas "Gotland" Lövkvist alltså, som i Wiggins frånvaro skulle få ett större ansvar i laget, speciellt under Tour de France. Bradley Wiggins var fyra i årets Tour de France och kommer givetvis vara kapten om han ansluter till Team Sky.

7 kommentarer:

  1. Hon var snyggare än vad han var och cykeln ser ju lite konstig ut men det tror jag har med att bilden är tagen nerifrån med reglagen väldigt högt upp. Lance själv måste ju ha tappat en 10kg... Vilken bergsget han kommer bli.

    SvaraRadera
  2. Det var verkligen en ful cykel, färgsättningen gör att cykeln ser baktung och konstig ut. Bra med Wiggins som har proffsklungans skönaste frisyr, Liam Gallagher på Epo ungefär.

    SvaraRadera
  3. Äh, han håller in magen bara!

    SvaraRadera
  4. Hmm, den var väldigt plottrig och inte alls snygg tycker jag. Hon var snyggare än Lance med. Britternas landslagsdräkt är däremot riktigt snygg

    SvaraRadera
  5. Drar man på sig en sån tempodräkt som Wiggins har, och me den hojen, då gäller det att inte vara SKY(gg)! Haha

    SvaraRadera
  6. Äsch det är bara ni som är för klassiskt svenska. Bara för att den inte ser ut som på Fausto Coppis tid...
    Cykeln är ju grym.
    Precis som höga färgglada strumpor och skärm på hjälmen. Släpp sargen och kom in i matchen.

    SvaraRadera
  7. får ja säga de själv så tycker ja hans kläder ser för jävliga ut...
    //Erik Jonsson

    SvaraRadera