Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-12-10

God afton

Igår utfördes armhävningar 14-14-10-10-10, det skulle ha sett ut så här: 14-14-10-10-minst 15. De tre sista omgångarna gjorde jag i halvmörker, och då blir det lite svårare. Ogillar att banka näsan i golvet bara för att jag inte kan bedöma avståndet. Jag gillar upplägget hos One Hundred Push Ups. Ni vet det jag skrev om målsättning tidigare? 100 push ups har en mätbart, högt och tidsbestämt mål. 100 armhävningar efter sex veckors träning. Det lockar nog många amatörer, som mig. Det enda jag riktigt hängt upp mig på när det gäller den sidan är det där med maxningen. Som igår, då skulle jag avsluta med: "max (at least 15)". Hur menar de där? Max är ju max, och maxar man så finns det väl ingen nedre gräns? Jag är kanske bara bitter för att mina 15 blev 10 igår, men eftersom jag maxade så är jag nöjd ändå.
Känner dock att jag ligger på gränsen.
Beställde idag gummiband att träna med. Sådana där man fäster uppe på dörren och drar i. Ungefär. Har fått det tipset från flera "pålitliga" källor, så jag slog till. Kommer nog bli ett bra komplement i min överkroppspanik.

Min dag började i ett ganska högt tempo med oväntat mycket energi. Men eftersom Ronya varit mer eller mindre utslagen idag (hon brukar nästan aldrig vara sjuk), så har jag tagit det mesta här hemma. Och det kostar på. Skolan ligger jag efter i. Skiten måste in i morgon och jag vet inte om jag kommer klara det. Måste få en bra natts sömn nu så jag har mer energi imorgon. Pluggandet går så mycket lättare om hjärnan är vaken... Ebbah hade "fest" i natt så jag somnade nog vid två (i soffan..). Och Filip vaknade kvart i sju i morse.
En av anledningarna till att jag är förkyld så länge kan ju vara att jag sover lite för dåligt. Det och att min kropp är svag givetvis. I morse kände jag dock en förbättring på förkylningsfronten. Har hopp varje dag nu om att vakna nästa dag och känna mig frisk.
Nu ska jag sova, god natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar