Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-12-11

C++

Det är vad som gäller idag. Det och några armhävningar. Svärmor har anlänt från 08 och Ronya har fått en massa fler presenter. Med svärmor i hushållet så kan jag fokusera lite mer på skolan idag, ska se om en spurt räcker denna vecka. Ebbah är snorig som bara ett litet barn kan vara, tack och lov lyckades hon på något sätt sova ändå i natt. Så barnen är hemma. Ronya är ungefär lika som igår..
Jag är fortfarande inte helt frisk, det här börjar bli lite tjatigt och långtråkigt nu. Sov dock sju sjöna timmar i natt och känner mig ännu lite bättre. Hade det varit förra året så hade jag nog ansträngt kroppen lite lätt idag, för att se om det sista släpper. Men nu har jag ingen stress, nu är jag ju motionär. Så jag väntar.

Väderprognosen för nästa vecka säger att det är dags att bli frisk nu.

Återkommer med fler rapporter från sjukstugan senare idag, nu ska jag försöka programmera lite.

4 kommentarer:

  1. C++ är alltid kul. När blir det C# då?
    Fin ett fel förutom att newDirName2 och newFilename inte är deklareade här.
    Tog ett tag för mig newbe som jag är...;o)

    string newPaht = newDirName2 + "\"+ newFilename + ".txt";
    Directory.Move("test.txt", @newPaht);

    SvaraRadera
  2. Jag är ju n00b på det här. Nästa vecka kliver jag in i PHP-programmering, läser bara grunden i C++ och databashantering för att kunna bli en jävel på PHP.

    SvaraRadera
  3. string newPaht = newDirName2 + "\\" + newFilename + ".txt";

    SvaraRadera
  4. Ja C++ är ju grunden till all programmering nästan, Kan man det så är det bara att lära sig syntaxen i dom andra språken så kan man dom också. Databashantering är alltid bra om man ska jobba med PHP, dom brukar ju få snacka med varandra genom webinterfacen...;o)

    SvaraRadera