Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-12-13

74 push ups idag


Så här ser det ut i Falun idag. Ser lite vintrigt ut, men är det vinter nu? Kalendern säger vinter, för cyklister är det vinter, för löpare är det vinter men för skidåkare är det ingen riktig vinter än. Det krävs snö för att det skall räknas som riktig vinter, så känner jag nu. Som cyklist var min högsta önskan en snöfri vinter men ändå med någon minusgrad för att slippa blötan. Nu vill jag givetvis ha snö. Barnen vill också ha snö, givetvis. Minns ni borgen jag gjorde förra året? Då hade vi snö.


Den 13:e december förra året såg det ut så här i Falun (Grycksbo). Så vi ligger visst lite efter i snöproduktionen detta år.

Idag har jag gjort 74 armhävningar. Dock inte alla i ett svep, utan fördelat på 16-17-14-14-13. Senast jag gjorde armhävningar gjorde jag 70, så det går ändå åt rätt håll. Skulle ha gjort minst 20 i sista, men jag var rökt. Å så rökt. Dessa två inledande veckor har jag tränat enligt programmet i tredje, och tuffaste, spalten på One hundred push ups. Har dock alltid legat på gränsen och nu idag kom raset. När jag gjorde 17 så tog jag dock personbästa, så jag blir ju bättre på det här. Nu efter vecka två så skall ett nytt maxtest göras, för att se vilken av de tre spalter jag ska följa under vecka tre och fyra. Måste klara över 25 för att få fortsätta i spalt tre. Det kan bli lite för tufft. Spalt två (21-25 push ups i maxtestet) kan nog gå.

1 kommentar: