Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-11-17

Kvällsprat

En sväng på Jungfruberget idag, springandes. Tänkte att jag skulle sätta en bra tid denna gång och försöka pressa lite mer än tidigare. Som jag tidigare skrivit så är det nog klokt att ta i ordentligt om man tränar sällan. I alla fall om man vill hålla en hyfsad nivå på fysiken. Tycker att det börjar gå bättre och bättre att springa. Nu kan jag liksom hålla ihop löpningen mycket bättre. Har faktiskt aldrig tagit i så mycket och så länge på löpning som idag. Gick mig stum i början, tack vare min raketinledning, så andra halvan kändes väldigt långsam. Ville väldigt gärna komma under 30 minuter på sexkommasexan, efter första fem minuterna såg det väldigt bra ut, sedan blev jag mer tveksam när jag råkade bli halvstum. Men det gick vägen faktiskt. Det är ju fortfarande en helt värdelös tid, men det tar sig.

Så här fräsch var jag direkt efter avklarad sub 30 på det 6.6 km långa motionsspåret.

Efteråt sprang jag lite stigar på Jungfruberget innan jag snubblade hem. Har ju fått ont på insidan av mitt vänstra knä efter varje löppass sedan maran. Även om jag vilat helt i 5-6 dagar och allt känts prima så har jag ändå fått ont efteråt. Det brukar vara värst de närmsta timmarna efteråt, men också dagen efter brukar jag ha ont. Igår var jag ju på Vibes For Life för lite behandling, och idag kände jag inte av mitt knä. Inte en enda känning. Trots mer maxning än någonsin.

Mina tider på Jungfrubergets sexa(6.6km.):
091117 29.50 (4.31/km), snittpuls 181
091106 31.23 (4.45/km), snittpuls 174
091014 31.01 (4.42/km), snittpuls 166
091007 32.47 (4.58/km), snittpuls 168

2 kommentarer:

  1. Det var en schysst tröja Henkan. Vad är det för nån? Inte lika överimponerande km-tider. Är det tufft eller, spåret?

    SvaraRadera
  2. Tack! Everest från Stadium. Till att börja med får du ju tänka på att det inte är några Stockholmskilometer® här i Dalarna, sedan är spåret ganska kuperat. Vet inte vad jag ska skylla på mer, jag är ju inte speciellt snabb. Marcus Johansson var ut och pressade sig med pannlampan igår på 29.20. Det är hans fel att jag är där och stressar, nu måste jag göra om plågan ännu en gång alltså.

    SvaraRadera