Image-map Startsidan Startsidan Startsidan Presentation Länkar Kontakt Sponsorer Övrigt

2009-11-08

Italia, ristorante och pizzeria, Lidköping

När vi gick mot centrum för att hitta någonstans att äta mötte vi Team Kalasbilen. Jag gissade då lite snabbt att de varit på byn för att äta och nu var på väg till samma hotell som vi bor på. Så jag ringde herr Darvell och frågade om matställe. Dom hade tydligen ätit på något ställe som låg vid Hotell Läckö. Vi gick dit, kikade in och gick vidare. Vi kollade nog in alla restauranger i hela Lidköping, sedan föll valet på i rubriken nämnda mathak. Jag beställde en Pappardelle alla Carne. Vilket är en bandpastarätt med Oxfile, champinjoner, Parmaskinka, Marsala och Grädde. Svårt att misslyckas med något sådant. Det första man fick läsa när man öppnade menyn var dock att man skulle respektera att kockarnas hantverk tog tid och de lade ner mycket kärlek i VÅR maträtt. Med versaler hade de skrivit ER, som för att ge kunden dåligt samvete för att man beställt mat och tvingat kockarna att jobba. Jag sa till mamma och Lasse att om man läser mellan raderna så kommer detta ta en jävla tid.
37 minuter efter beställning så kom maten in.

Jag ska inte klaga, det var gott. Lite snålt med parmaskinka bara, och med så mycket grädde i kan det ju inte bli fel. Alla vet ju att mängden fett i maten avgör om det blir gott eller ej. Pastan hade lagom tuggmotstånd också, poäng för det. Gillar man att vänta för att bli mätt så var det okej ställe. Inte märkvärdigt på något vis, men inte heller dåligt. Mycket folk som åt var det också, vilket borde vara ett tecken på populärt ställe. Eller lördagkväll.


På väg till hotellen gled de lokala förmågorna förbi, en efter en. Men det märks att vi inte är i Dalarna, det saknas lite kultur här nere. Det var nästan uteslutande Volvo-bilar som gled runt.

Hotellet fyller ju också sin uppgift utan att imponera. Bortsett från priset då som är riktigt bra. Team Kalas har tydligen slagit till på en svit, våningen ovanför vår. Trerumslägenhet med fyra bäddar. Två badrum, pentry och två ingångar, 990:-/natt.

Hotellet får stort pluspoäng för valet av startsida på lobbyns dator. Snart dags att testa frukostbuffén, läge att blunda nu alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar